INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ACCIDENTĂRI

Mondialul şi-a mai pierdut două stele: Drogba şi Rio Ferdinand out of Africa!

Didier Drogba, Drogba, Coasta de Fildes
Didier Drogba, Drogba, Coasta de Fildes

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Atacantul ivorian şi-a rupt ieri cotul în amicalul cu Japonia, în timp ce căpitanul Angliei s-a lovit la ligamentele genunchiului.

Am ajuns în ultima săptămînă dinaintea startului Mondialului şi se înmulţesc pierderile de efectiv. Ultimele victime ale accidentărilor sînt Didier Drogba şi Rio Ferdinand. Ivorianul ratează turneul final, în timp ce căpitanul Angliei are şanse foarte mari să fie trimis acasă.

Atacantul lui Chelsea a păţit-o în amicalul cu Japonia (2-0). După ce a deschis scorul, dintr-o lovitură liberă, Drogba i-a tăiat răsuflarea selecţionerului Eriksson. S-a ciocnit dur cu Tanaka, cel care deviase în proprie poartă şutul de 1-0!, şi a căzut pe antebraţul drept. Dus de urgenţă la un spital din Sion, a aflat c-are fractură şi că nu mai poate juca la turneul final!

Rio merge în cîrje
Stoperul lui Manchester Utd e pe aproape. Accidentarea la genunchiul stîng suferită la antrenament l-a trimis la spital. A ieşit de acolo în cîrje, dar şi cu verdictul: i-a fost afectat şi  ligamentul colateral. Adică, stă pe tuşă cel puţin trei săptămîni, lipsind la toate meciurile din grupă. Aşa că selecţionerul Capello a înţeles că trebuie să-l înlocuiască de urgenţă pe Rio. L-a anunţat deja pe debutantul Michael Dawson (Tottenham) să-şi facă valizele de Mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  05 Iunie 2010, 10:48

immm,parca am citit pe goal punct com ca Drogba e apt de joc,si Rio e sigur out,cu Gerrard capitan in locul lui,si venirea lu' Dawson,de la Spurs,ca inlocuitor in aparare.

 •  05 Iunie 2010, 06:53

aaaa se pare ca drogba va juca dupa ce va suferi o operatie si va absenta maxim 10 zile.....Cu placere anticipat gsp. :-j

 •  05 Iunie 2010, 02:50

Da, cam asa este. Ii bagi pe ceilalti ca sa stii pe cine te-ai putea baza in cazul in care vreun titular e indisponibil. Relatiile de joc se exerseaza la antrenamente nu neaparat in amicale. Pe de alta parte, nici nu poti juca doar cu rezervele, ca nu faci nimic. Si daca nu se accidenta Drogba, poate ca se accidenta altul, ca astia au jucatori numai unul si unul. Trist! Mi-ar fi placut sa-l pe Drogba impotriva Braziliei si Portugaliei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează