INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - AUSTRALIA 4-0

Podolski, omul meciului

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Lukas Podolski continuă să strălucească în competiţiile importante. Vîrful de 25 de ani al lui FC Koln a deschis scorul în partida cu Australia şi a reprezentat un pericol constant la poarta lui Schwarzer.

Podolski le-a răspuns criticilor săi în primul meci de la CM 2010, avînd o prestaţie remarcabilă, în ciuda evoluţiilor nu foarte convingătoare din recent încheiatul sezon al Bundesliga.

Atacantul a fost ales " Omul meciului", după un meci în care a deschis scorul (9) şi a participat la mai multe acţiuni ofensive ale Germaniei, dînd dovadă de altruism.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează