INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ADVERSAR

Stankevicius s-a accidentat şi va rata partidele cu Franţa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2009 00:00

Fundaşul echipei naţionale a Lituaniei, Marius Stankevicius, va fi indisponibil aproximativ o lună din cauza unei accidentări, fapt care îl va face să rateze partidele cu Franţa din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, informează L'Equipe.

Marius Stankevicius, care evoluează la gruparea italiană Sampdoria, era component de bază al naţionalei, însă are o inflamaţie la genunchiul piciorului drept.

Franţa şi Lituania fac parte din Grupa a 7-a preliminariilor pentru turneul final din Africa de Sud, alături de România, cele două urmând să joace pe 28 martie (Kaunas) şi 1 aprilie (Paris). La aceleaşi date, naţionala României va juca împotriva Serbiei şi Austriei.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează