INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ARGENTINA

Ultimatum pentru Maradona

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Julio Grondona, preşedintele federaţiei argentiniene, pare să-şi fi pierdut răbdarea din cauza dezorganizării care domneşe la echipa naţională.

 

De aceea, el i-a transmis lui Diego Maradona că situaţia trebuie să se amelioreze vizibil şi rapid. Există şi un termen: "Pînă la meciul amical cu Germania, din martie, trebui să scăpăm de haos, să vedem o strategie clară. Nu vrem încă un Mondial ratat", a zis Grondona. El a precizat: "Materie primă este, şi de calitate, e limpede că Maradona nu trebuie decît să facă să funcţioneze echipa".

 

Ultimatumul a intervenit după ce Diego a greşit de două ori convocarea pentru testul contra Jamaicăi, chemînd întîi 4 jucători care nu puteau veni deoarece evoluau cu Estudiantes în Copa Libertadores, apoi altul care era accidentat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează