INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  MICROSOFT

Algoritmul Microsoft nu a greşit nici o predicţie la Mondial! Ce zice despre finala Germania-Argentina

Un fan de-ai lui Messi la Vatican, foto: reuters +1   FOTO
Un fan de-ai lui Messi la Vatican, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 16:03

Toată lumea crede că fotbalul nu e matematică, însă un algoritm pus la punct de firma Microsoft a sfidat sorţii şi a nimerit fiecare învingătoare din fazele eliminatorii de la Mondial. Mai are nevoie de un singur rezultat.

Şi acela este să bată Germania în finala cu Argentina. Modelul matematic pe care se bazează algoritmul a indicat o victorie pentru echipa antrenată de Joachim Low. "Am ghicit totul pînă acum, deci a fost un turneu magic pentru noi. Să vedem ce o să fie în finală", a explicat unul dintre directorii firmei americane.

Algoritmul a mai fost folosit pe meciuri din NBA, dar cu rezultate mult mai umile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  14 Iulie 2014, 05:52

Ce se bat flacaii cu caramida-n piept, ce destepti sint ei! Daca va spunea cineva ca Spania nu iese din grupe si se duce acasa, ii ziceati ca e bun de Balaceanca! Dar asa e cind n-ai de ce sa te bucuri in viata, te agati de orice pai. Modestia la romani, .. Ar trebui facut un studiu pe tema asta. Jiji se bate cu pumnul in piept cit e el de tare si de cind e la beci, mai mai ca plinge fara intrerupere si incearca sa influenteze caralii, sa-i induioseje ca le are la coloana de la muls oile!

borat101
borat101  •  13 Iulie 2014, 21:18

Ce algoritm? Ca sunt anumite blog'uri care a scris ca Cortana (care va fi lansata in cateva saptamani) a lui Microsoft este 100% corect facand misto ca a inlocuit Octopusul Paul. Dar ghici ce, meciul de ieri Cortana a dat'o in bara, pentru ca prefera ca Brazilia o sa castige, si nu a fost asa.

fiare
fiare  •  13 Iulie 2014, 20:08

si eu am ghicit ca tine toate echipele calificate! ba chiar am pus 1oo de milioane ce se califica Costa Rica de pe primul loc. esti bun tata!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează