INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  DECIZIE

Argentina, sancţionată drastic! » Comisia de Disciplină a FIFA a luat măsuri împotriva naţionalei lui Lionel Messi!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 13:29

Comisia de Disciplină a FIFA a anunţat decizia de a sancţiona Federaţia Argentiniană de Fotbal, care a încălcat regulamentul Campionatului Mondial din Brazilia!

Astfel, FIFA a amendat cu 247.000 de euro Argentina pentru că la conferinţele de presă nu a participat şi un jucător alături de antrenor.

Conform regulamentului Campionatului Mondial din Brazilia, echipele sînt obligate ca, la conferinţa de presă oficială de dinaintea meciurilor, să aducă în faţa jurnaliştilor antrenorul şi un jucător.

Situaţia s-a repetat de patru ori pe durata acestui turneu final. Prima dată împotriva Nigeriei, în grupe, apoi în partida din "optimi", cu Elveţia, urmat de meciul cu Belgia, din "sferturi", şi încheindu-se cu jocul din semifinala cu Olanda.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ando89
ando89  •  11 Iulie 2014, 14:46

Extrem de grav! Trebuie eliminata din competitie si locul ei in finala sa fie luat de ultima adversara!

titelb
titelb  •  11 Iulie 2014, 13:49
Postat de drugzbunny pe 11 Iulie 2014, 12:13

Pai normal, betivanul ala de Sabella nu isi aduce jucatorii ca sa nu cumva sa ciripeasca vreunul despre cum ii arde cu tigara in timp ce da pe gat rachiu de pufoaica.

Sabella a fost la Botosani ?

solomon_i
solomon_i  •  11 Iulie 2014, 12:51

Ii clar ca si la argentinieni organizarea este la nivel...balcanic !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează