INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA - GERMANIA

Arjen Robben a vorbit despre finala CM 2014 » "Argentina nu are nici o şansă!" » Tu ce crezi? Votează în sondaj!

Arjen Robben, FOTO: Reuters
Arjen Robben, FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 21:57

Argentina a eliminat Olanda după loviturile de la 11 metri, 2-4, şi a ajuns în finala Campionatului Mondial, unde va juca cu Germania.Înfrîngerea în faţa argentinienilor l-a supărat foarte tare pe Arjen Robben, acesta ajungînd la concluzia că marea cîştigătoare a turneului final va fi Germania.

"Sînt sigur că Germania va fi campioană mondială. Argentina nu are nici o şansă de a cîştiga, după jocul pe care-l practică nemţii", a spus Robben.

Jucătorul lui Bayern Munchen consideră că înfrîngerea din semifinala cu Argentina a fost nedreaptă şi a dat vina pe ghinion.

"Am avut mare ghinion la penalty-uri. Sînt foarte dezamăgit că n-am ajuns în finală. Ne este foarte greu acum, dar trebuie să trecem peste aceste momente", a încheiat Arjen Robben.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (216)
reddevill
reddevill  •  11 Iulie 2014, 13:53

... Pacat de Di Maria... Daca Sabella joaca cu Aguero titular, Argentina o sa joace in zece cu Germania. Dupa mine a fost cel mai slab jucator ... Daca pastreaza echipa din meciul cu Olanda, sansele sunt 50-50. Sper si cred ca o sa vedem un meci spectaculos, chiar daca nu cu multe goluri.

reddevill
reddevill  •  11 Iulie 2014, 13:49

Declaratia lui Robben e explicabila, e frustrat si subiectiv. Olanda n-a avut mare ghinion sa piarda la penalty-uri pentru ca nu a facut mai nimic sa nu ajunga pana la penalty-uri. A fost cel mai defensiv joc practicat de Olanda ever (cel putin vazut de mine). Olanda nu a jucat nici 3-5-2, nici 5-3-2, ci 6-3-1, consecinta - niciun sut pe poarta in 90 de minute. Mai mult noroc au avut cu Mexic decat ghinion acum cu Argentina. Mai e subiectiv si pentru ca in echipa nemtilor sunt sapte coechipieri de la Bayern ... Argentina a facut un CM slabut , dar atitudinea argentinienilor cu Olanda a fost mult peste cea din primele meciuri. Plus schimbarile facute, Biglia jucand mult mai bine decat Gago

bazileon
bazileon  •  11 Iulie 2014, 13:02
Postat de vlad57 pe 11 Iulie 2014, 08:00

De acord. Chiar asta ma intrebam si eu: daca Olanda n-a reusit sa treaca de Argentina ( ba as spune ca argentinienii au parut mai determinati si motivati) de ce ar mai fi vrut in finala? Ca sansele lor ar fi fost si mai mici. De ce au mai jucat in semifinale daca sansele lor au fost atat de mici? Robben e suparat si e de inteles. Dar ar trebui sa fie suparat pe el si colegii lui si pe van Gaal. Uite ca a fost o echipa mai buna ca ei. I-a anihilat foarte bine si pe el si pe van Persie si ceilalti si a stiut sa si construiasca si sa atace mai mult ca ei.

Pe van Persie nu trebuia sa-l anihileze nimeni, a facuto din proprie vointa stand mereu in offside. Acu, daca era pe pofta oamenilor si nu a zeilor, Costa Rica s-ar fi aflat in finala: sunt convins ca nu o scotea Argentina!

Vezi toate comentariile (216)
Comentează
Close