INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA

Bătăi în afara stadionului » Poliţia a dispersat 300 de manifestanţi cu gaze lacrimogene în apropiere de Maracana

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 22:42

Poliţia din Rio de Janeiro a dispersat cu gaze lacrimogene aproximativ 300 de manifestanţi împotriva Cupei Mondiale înainte de startul finalei dintre Germania şi Argentina.
Manifestanţii încercau să forţeze un cordon de securitate pentru a se apropia de stadionul Maracana. Aceştia protestau faţă de sumele investit în organizarea turneului, în detrimentul educaţiei şi sănătăţii.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  14 Iulie 2014, 02:37

Au protestat si atunci,dar cind au inceput sa se afle adevaratele sume pentru constructiile astea au luat foc.Nu numai ca au cheltuit mai mult decit a fost aprobat initial,dar au si "pierdut" cateva contracte,aproape 3 miliarde in contracte nejustificate catre companii fantoma,bineinteles toate fiind propietatea unor" clintii ai partidului" de guvernamant....cam asa cum se procedeaza si pe la noi.

robotzel
robotzel  •  13 Iulie 2014, 23:48

eu nu ii inteleg de ce nu au protestat atunci cand se construiau stadioanele. pentru ca s-au creat locuri de munca in timpul ala? astia sunt ca vitejii care apar dupa razboi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează