INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

Dacă România nu merge la Rio, Cupa Mondială vine la Bucureşti! O aduce Christian Karembeu :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 17:41

Iubitorii fotbalului din România au din nou şansa de a admira trofeul Cupei Mondiale FIFA, care se va afla la Bucureşti în perioada 3-5 martie.

Cel mai rîvnit trofeu din fotbal va fi expus în cadrul Băneasa Shopping City, unde fanii vor avea parte de o serie de experienţe memorabile, doar pe 5 martie 2014!

Prestigiosul trofeu este însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediţie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei Mondiale este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

“Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sînt legate de participarea la Cupa Mondială. Îmi amintesc cu emoţie că, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, cînd, cu puţină şansă, am fi jucat o semifinală de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta…

Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial şi, din acest motiv, este o onoare să fiu ambasador pentru ţara mea. Cu siguranţă că prezenţa lui printre fanii din România este un motiv de bucurie şi fotografia cu trofeul va rămîne o amintire memorabilă pentru noi toţi”, a declarat Ilie Dumitrescu.

606201-harta-2014-fifa-world-cup-trophy-tour-by-coca-cola.jpg
CLICK PE POZĂ PENTRU TRASEUL TROFEULUI ÎN LUME

"Dorim să oferim fanilor de pretutindeni şansa de a se bucura de sportul rege şi de a păstra o amintire alături de celebrul Trofeu. Mulţumim partenerului Coca-Cola pentru îndeplinirea acestui vis împărtăşit de milioane de fani ai fotbalului"
Joseph Blatter, preşedinte FIFA


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează