INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA - ARGENTINA

FOTO Imagine memorabilă » Tactica năucitoare a Olandei! De ce n-a tras ”portocala” pe spaţiul porţii Argentinei

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 16:06

Semifinala dintre Olanda şi Argentina a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale Campionatului Mondial. Vreme de 90 de minute, ”portocala mecanică” nu a reuşit să tragă un şut pe spaţiul porţii lui Sergio Romero!
După ce a defilat în grupe, terminînd cu maximum de puncte şi cu 10 goluri marcate, Olanda s-a stins în faza eliminatorie. A învins-o în ultimele trei minute pe Mexic, scor 2-1, iar de Costa Rica a trecut la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar.

Acelaşi scor a fost şi după primele 90 de minute ale semifinalei cînd echipa lui Louis van Gaal nu a tras nici un şut pe poarta lui Sergio Romero! Explicaţia acestei situaţii este tactica defensivă abordată de tehnician. Camerele TV au surprins o imagine memorabilă în timpul jocului, cînd Olanda evolua într-un sistem inedit 6-3-1!

98 de minute au trecut pînă cînd europenii au şutat pe spaţiul porţii adverse

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
muciusscaevola
muciusscaevola  •  11 Iulie 2014, 06:42
Postat de old_shatterhand pe 10 Iulie 2014, 10:32

Daca Germania nu e echipa atunci celelale de la Cupa Mondiala sunt de liga 1.Germania a venit cu jumatate de echipa la turneul final(din cauza accidentarilor) si au ajuns in finala cu sanse mari sa o castige.Ce mai e de demonstrat?Ce sa mai spun ca Argentina la ultimele 2 cupe mondiale datorita nemtilor a plecat acasa.Episodul 3 e duminica.

Dimpotriva, Germania e singura echipa cu toti jucatorii valizi si are 2 zile per total in plus de odihna fata de Argentina...

dannicola
dannicola  •  10 Iulie 2014, 16:30

Care a fost cota meciului si ce sume s-au jucat? Ori s-au inteles ca sa mearga in finala si o echipa sudamericana, din motive pecuniare!! Asta nu a fost meci. Sper ca finala nu va fi la fel.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iulie 2014, 12:57

meci total inchis. nul total. frica a pazit bostanii... argentinei. putea fi si invers, np.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează