INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA

FOTO şi VIDEO Gest minunat la premiere! » Marele absent al Germaniei nu a fost uitat!

foto: twitter.com +1   FOTO
foto: twitter.com

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 12:55

Germania a cîştigat Campionatul Mondial după o finală extraordinară cu Argentina, scor 1-0, decisă după prelungiri. Mario Gotze a fost eroul nemţilor cu golul victoriei marcat în minutul 115.

Germania a devenit campioana lumii chiar dacă nu s-a putut baza pe unul dintre cei mai buni jucători din naţională. Mijlocaşul Marco Reus s-a accidentat înainte de Mondial şi a fost înlocuit de Shkodran Mustafi în lotul nemţilor.

Totuşi, Reus nu a fost uitat de ceilalţi jucători la premierea de la finalul partidei, iar Mario Gotze a venit pregătit cu tricoul fostului său coleg de la Borussia Dortmund, dedicîndu-i marea victorie.

De altfel, cei doi sînt şi cei mai buni prieteni, iar eroul Germaniei a ridicat tricoul lui Reus pe podium, dar şi apoi pe teren. Gotze a fost susţinut şi de Mustafi, chiar cel care l-a înlocuit în lot.

Vezi în galeria FOTO şi în VIDEO momentele de la premiere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
valiii
valiii  •  14 Iulie 2014, 17:00

respect si nimic mai mult,un gest foarte frumos!

alexandru_p
alexandru_p  •  14 Iulie 2014, 16:23
Postat de 4patraulea pe 14 Iulie 2014, 14:26

daca erau si cei enumerati de tine, poate nu ajungeau nici in sferturi, "daca si cu parca erau pe-o barca, daca nu era parca se ineca?"

nemtii sunt nemti. castigau oricum, cu sau fara ei. era mai bine cu, pentru ca asa poate'l schimba si low pe ozil mai repede! germania a jucat aproape tot turneul in 10 oameni .. turcul a luat'o pe o panta descendenta din iarna!

4patraulea
4patraulea  •  14 Iulie 2014, 14:26
Postat de old_shatterhand pe 14 Iulie 2014, 14:19

Era de asteptat ca prietenul lui de la Dortmund sa se gandeasca.Si cand ne gandim ca Reus era practic cel mai bun jucator al nemtilor.Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca erau in lot si Reus,Schmelzer,Gundogan,Lars si Sven Bender pentru ca nici nu mai are rost.Germania a luat titlul mondial cu Mustafi si Kramer de care nu au auzit nici macar cei din Germania.

daca erau si cei enumerati de tine, poate nu ajungeau nici in sferturi, "daca si cu parca erau pe-o barca, daca nu era parca se ineca?"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează