INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - OLANDA 0-3

GALERIE FOTO Premiaţi de Sepp Blatter » Olandezii şi-au luat medaliile şi au sărbătorit locul 3

foto: Reuters +3   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 01:40

Olanda n-a avut nici o înfrîngere Campionatul Mondial şi a terminat turneul final pe locul 3, după 3-0 cu Brazilia în finala mică.
Van Gaal şi jucătorii săi au primit medaliile de la Sepp Blatter, preşedintele FIFA. În frunte cu Robben şi Van Persie, batavii s-au bucurat alături de fani ca după un mare succes.

FOTO şi VIDEO Ruşine, Brazilia! - episodul 2 » Gazda Mondialului s-a făcut de rîs şi în finala mică, 0-3 cu Olanda

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
terentesititina
terentesititina  •  13 Iulie 2014, 10:45

Furaciune pe fata...n-a fost penalty la golul 1 si a fost offside la golul 2. Sa se-nvete minte politia din Rio sa mai aresteze, in hotelul FIFA, in timpul campionatului, mondial, granzi bisnitari de bilete, in a caror companie nepotului lui Blatter (ce nume!!) este actionar. Asa deci... Daca Argentina bate diseara -si nici nu mi-ar pare rau- nemtii sint toti pe pastile - bate numai cu arbitrii. Brazilia avea doua obiective: 1) cistigarea cupei mondiale, si in caz ca nu se poate 2) sa nu cistige Argentina. Ii plezneste Blatter din nou pe Brazilia? Deie domnu' sa fie pe cinstite dar tare m-as mira.

lucian_75
lucian_75  •  13 Iulie 2014, 08:44
Postat de lord_of_the_drinks pe 13 Iulie 2014, 04:06

Meciul cu Argentina nu a fost infrangere, sau care-i faza, dragi jurnalisti. Ca pierzi la 11m sau ca pierzi in prelungiri, sau primele 90 de minute, tot infrangere se cheama. Ca doar nu s-a tras la sorti rezultatul ca in anii '30.

Rezultatul oficial al unui meci (cel care rămâne consemnat în toate documentele şi în funcţie de care se calculează coeficientul FIFA) este cel înregistrat după 90 sau 120 de minute. Loviturile de departajare sunt doar un criteriu prin care se stabileşte care echipă merge mai departe, întocmai ca tragerea la sorţi despre care ai vorbit. Doar că nu mai e lăsat la voia sorţii, Pentru meciul în cauză se consideră că Olanda şi Argentina au terminat la egalitate, 0-0. Aşadar, oficial, Olanda n-a pierdut niciun meci la Cupa Mondială.

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  13 Iulie 2014, 04:06

Meciul cu Argentina nu a fost infrangere, sau care-i faza, dragi jurnalisti. Ca pierzi la 11m sau ca pierzi in prelungiri, sau primele 90 de minute, tot infrangere se cheama. Ca doar nu s-a tras la sorti rezultatul ca in anii '30.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează