INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA

Ignorat din nou de FIFA » Adriana Lima, Aston Kutcher şi LeBron James au fost invitaţi la finala Mondialului, Diego Maradona nu!

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 23:18

Neînţelegerile dintre FIFA şi Diego Maradona continuă la Campionatul Mondial.
După ce nu a fost lăsat să intre pe stadion la meciul Argentinei cu Bosnia, fostul mare jucător sud-american n-a fost trecut pe lista invitaţilor pentru finală. Deşi a distribuit mai multe bilete în zona VIP către cîntăreţi, modele, actori sau foşti fotbalişti, forul mondial nu l-a trecut pe listă şi pe Maradona.

Au fost în schimb, pe lîngă reprezentanţii FIFA, modelul Gisele Bundchen, cîntăreţii Eros Ramazotti, Placido Domingo, Wyclef Jean sau actorii Daniel Craig, Ashton Kutcher şi baschetbalistul LeBron James.

N-au lipsit foşti fotbalişti ca Fabio Cannavaro, Carles Puyol, Christian Vieri sau Marco Materazzi. Lothar Matthaus, jucătorul legendar al Germaniei, a fost şi el pe listă. Maradona a fost prezent la meci, însă a stat în altă zonă a stadionului.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: statistici, infografii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Iulie 2014, 09:39

Decizie anormala. Oricate reprosuri ai putea sa-i aduci lui Maradona el face parte din istoria acestui sport. Intre cei care au scris aceasta istorie, nu la "si altii".

julics
julics  •  14 Iulie 2014, 02:35

Da Orban ce bula calului căuta acolo? :))

fangigi
fangigi  •  14 Iulie 2014, 02:19

Sa vezi ca aia nici pe Ponta nu l-or fi invitat...sa dea mana cu Angela Merkel macar!? Strigator la cer!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează