INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA, ASTĂZI, ORA 22:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nemţii nu pot fi intimidaţi! "Nu simţim nici o presiune!" » Bastian Schweinsteiger, impresionat de un fotbalist argentinian. Nu, nu e Lionel Messi! :)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 13:44

La conferinţă de presă de dinaintea finalei Cupei Mondiale, dintre Germania şi Argentina, de la 22:00, pe Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, Bastian Schweinsteiger a lăudat unul dintre jucătorii Argentinei.Mijlocaşul Germaniei a avertizat asupra problemelor pe care naţionala Argentinei le poate pune şi a evidenţiat spiritul de lider pe care Javier Mascherano îl are.

"Nu simţim nici o presiune. Îl Avem pe Miroslav Klose, dar şi pe alţii care au disputat finale la echipa de club şi au avut performanţe, sînt obişnuiţi cu partidele cu miză mare.

Trebuie să fim calmi şi să nu ne impacientăm. Argentina a meritat să ajungă în finală, au jucători de clasă mondială: Messi, Di Maria, Aguero sau Mascherano, care este liderul acestei haite de lupi", a spus Bastian Schweinsteiger.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
lenan
lenan  •  13 Iulie 2014, 15:53
Postat de manita7degete pe 13 Iulie 2014, 15:13

Cea mai mare ocazie a meciului a fost a lui Robben. Daca vii si-mi zici ca o echipa cu jucatori de profil ofensiv de inalta calitate,care n-a avut NICI O ocazie clara,a eliminat fara drept de apel.......In conditiile in care Olanda niciodata n-a stiut sa se apere..... Pe de alta parte,voi ii pregatiti scuzele celebrului Hormonel, marele zeu....Si asta e de inteles.

apropo, tu te-ai uitat probabil la alt meci: - cea mai mare ocazie a fost a lui higuain, portarul a fost batut, mingea s-a dus putin pe linga - nici lovitura libera a lui messi din margina careului n-a fost chiar de lepadat - au mai fost vreo doua reluari cu capul din careul olandez, periculoase la ocazia lui robben, atit mascherano cit si portarul erau pe faza si nu a dat tare in minge...

bandoleros
bandoleros  •  13 Iulie 2014, 15:19

Vamos a ganar carajo!!! s://www.youtube.com/watch?v=bPZCGbWwaDE

lenan
lenan  •  13 Iulie 2014, 15:16
Postat de 1349magus pe 13 Iulie 2014, 15:14

Indiferent cat de buna e cota eu nu mi-as paria banii de bere pe o saptamana pe triumful Germaniei. ...doar daca as fi sub tratament cu antibiotice.:))

:)))))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează