INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CUPA MONDIALĂ

Peste 7.500 de români au admirat trofeul Cupei Mondiale care a fost expus la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat joi, 06 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 13:04

La mai puţin de 100 de zile pînă la începutul Campionatului Mondial de fotbal, peste 7.500 de români au avut ocazia de a admira cel mai rîvnit trofeu din istoria fotbalului mondial.

Trofeul Cupei Mondiale a ajuns în România pe 3 martie, ca parte a turneului global! Prima oprire a fost o surpriză oferită echipelor de liceeni care au disputat primul meci din Cupa Coca-Cola, cea mai mare competiţie naţională de fotbal de sală pentru liceeni organizată de Gazeta Sporturilor.

Prezenţa fostului campion mondial Christian Karembeu, a lui Ilie Dumitrescu - ambasadorul Trofeului în România, şi a celui mai important simbol al fotbalului mondial i-a motivat şi mai mult pe tineri să persevereze în pasiunea lor pentru sportul rege.

Iubitorii fotbalului au avut parte la Bucureşti de o experienţă inedită: înainte de se fotografia alături de trofeul Cupei Mondiale, fanii şi-au început traseul în camera holografică, unde, prin procedee inovatoare, au putut viziona cele mai importante momente ale Cupei Mondiale, din 1966 şi pînă în prezent, precum şi imagini din ţara gazdă a ediţiei de anul acesta.

Turneul trofeului Cupei Mondiale continuă, iar în perioada următoare acesta va ajunge în Cehia, Bosnia şi Herţegovina şi Polonia, unde iubitorii fotbalului vor avea ocazia să-l admire. În 9 luni acesta va ajunge în 90 de ţări!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gogu_d3_la_gaze
gogu_d3_la_gaze  •  06 Martie 2014, 13:36

O stire umflata, a fost cea mai proasta campanie de promovare a trofeului, organizare a fost foarte slaba, rusine organizatorilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează