INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SPANIA

Shakira: "Gerard Pique e frustrat, dar am eu metodele mele să-i ridic moralul"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 14:40

Cîntăreaţa columbiană Shakira se află la Rio de Janeiro, unde în această seară, de la 22:00, se va disputa finala CM 2014, între Germania şi Argentina. Meciul va fi transmis în direct de Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Iubita fundaşului Barcelonei, Gerard Pique, a vorbit despre ce înseamnă să fii perechea unui sportiv de performanţă şi a dezvăluit că jucătorul de 27 de ani este încă foarte afectat de eliminarea de la Mondial, unde Spania nu a putut trece de faza grupelor.

"Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat de cînd am o relaţie cu un fotbalist a fost că trebuie să fiu mereu pregătită să-l sprijin în momentele dificile. Sportul e crud, cîştigi sau pierzi. Gerard e foarte frustrat pentru ceea ce s-a întîmplat la Mondial, dar am eu metodele mele să-i ridic moralul".

Shakira va cînta la ceremonia de închidere a CM 2014 hitul "La La La" ft. Carlinhos Brown. Melodia a avut un succes imens, depăşind ca popularitate imnul oficial al acestui turneu final, cîntat de Jennifer Lopez, Claudia Leitte şi Pitbull - "We Are One (Ole Ola)".

Gerard Pique şi Shakira sînt împreună din 2010, de la Mondialul din Africa de Sud. Cuplul are un copil, Milan, în vîrstă de un an şi jumătate.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
nemonyta
nemonyta  •  13 Iulie 2014, 20:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

frumoase manelele nu?

ftwraku
ftwraku  •  13 Iulie 2014, 16:54

Shakira e simpatica.Nu a iesit in fata prin badaranie. Acum 10-15 ani,sau cat a trecut de atunci,ea si cu Britney Spears erau marile vedete. Shakira a ramas in top,desi nu si-a aratat toata ziua chilotii prin toate revistele,desi toate firmele alea nu au incercat sa ii faca o imagine cat mai buna,desi nu aparea toata ziua in presa sa ne zica cat e de buna,asa cum facea Britney,uitati-va acum cum arata Britney,care e si mai tinerica cu vreo 4 ani,si cum arata Shakira. Diferenta de la cer la pamant. Shakira a devenit din pustoaica,femeie adevarata,Britney a devenit din pustoaica, o prostituata... Cel mai bun transfer a lui Pique,nu a fost trecerea de la Manchester la Barca,ci Shakira

ftwraku
ftwraku  •  13 Iulie 2014, 16:45

Shakira este simpatica,o prezenta calda si speciala in tot climatul asta al marilor vedete... Desi este o vedeta de atatia ani,rar am auzit celebrele barfe,glume de prost gust,samd.. Eu urasc presa mondena,nu imi plac 90%din celebritatile astea care ne spun ce mananca,ce rumega,samd.Multe sunt niste izvoare de badaranie: Lady Gugu(sau Gaga),Miley Cyrus,Rihanna,sper ca am scris corect... Nu au charisma,nu au nici macar primii 3 ani de acasa....Rihanna aia are voce si uneori canta frumos,insa cam atat.....Cred ca toata lumea a vazut chilotii lui Miley si ai Rihannei de 100 x,fara sa vrei si toti ai vazut,erau in toata presa,in toate ziarele,chiar si in alea care se ocupa cu politic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează