INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA - ARGENTINA

Unde au fost starurile? » Arjen Robben şi Lionel Messi au fost de nerecunoscut! Cifre incredibil de slabe

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 16:06

Semifinala dintre Olanda şi Argentina se anunţa a fi un duel spectaculos între vedetele Arjen Robben şi Lionel Messi. Rezultatul a fost însă unul dezamăgitor.
Mijlocaşul olandezilor a fost o umbră în prima repriză, cînd a atins mingea de numai 6 ori! Asta în timp ce balonul a trecut pe la portarul Romero de 14 ori. În partea secundă şi-a ridicat nivelul, avînd balonul în 34 de rînduri. A ieşit la rampă abia în prelungiri, cînd, în minutul 98, a trimis primul şut pe spaţiul porţii al echipei sale.

De partea cealaltă, Messi a început tare, punîndu-l la grea încercare pe Cillessen cu un şut puternic din lovitură liberă. S-a stins însă pînă la final. În 120 de minute, Lionel nu a jucat nici măcar un balon în careul advers!

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
pma77
pma77  •  10 Iulie 2014, 15:16

oboseala...nene...oboseala..ca sunt si ei oameni nu roboti!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iulie 2014, 13:02

pai, unde sa fie, pe gazon... nu i-ati vazut deloc ???

ionutddd
ionutddd  •  10 Iulie 2014, 10:32
Postat de eucutine pe 10 Iulie 2014, 09:31

://www.youtube.com/watch?v=nXzXsdZJ5AQ exista si asemanari, si deosebiri. Amandoi dribleaza jumatate de echipa si marcheaza...asta e asemanarea. Deosebirea...unul marcheaza intr-un sfert de finala de CM, altul o face intr-un meci din cupa regelui vostru. Cam asta e diferenta dintre cei 2. Stii cate goluri a dat Nelu Leşie intr-o faza eliminatorie la un CM? zero. Stii goluri a dat Leşie la ultima Copa America, jucata in Argentina, si pe care nu concepeau sa nu o castige? Tot zero.

stii cate goluri a dat co. ca.larul sef gelat de la Madrid nu in tro SF, nu un trun sfert de de CM, ci la 3 MONDIALE?! iti spun eu..2!!! Bah tu auzi, doua goluri??! In mecirui cu echipe ghana , usa, iran, etc. Baah DOUA GOLURI tu intelegi?:))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează