INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - GERMANIA 1-7

Victor Piţurcă ne "luminează" » Cum explică rezultatul incredibil din semifinala Brazilia - Germania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 20:52

Victor Piţurcă a comentat rezultatul incredibil din semifinala Brazilia - Germania 1-7. Selecţionerul a încercat să explice cum a fost posibil ca sud-americanii să piardă la o asemenea diferenţă.
"Nu s-a rupt nimic la Brazilia. Au intrat foarte încrezători în teren, era o atmosferă extraordinară..

Dar a venit primul gol şi au picat. Apoi a urmat golul doi, apoi al treilea...Nemţii dacă te prind, te execută. Algeria e o nucă tare şi un meci nu seamănă cu altul. Germania putea să clacheze cu Algeria, să piardă.

Nici Brazilia nu mai e ce era odată. Brazilia nu mai dispune de acei jucători valoroşi care erau odată.

La pauză, Scolari n-avea ce să le spună. Trebuie să dai un gol, două, ca să revii în joc. Dar Brazilia nu mai avea deloc organizare", a spus Piţurcă la Digi Sport.

Întrebat dacă ar fi fost capabil să organizeze mai bine defensiv echipa Braziliei, Piţurcă a răspuns: "N-aş putea să mă compar cu Scolari. El are un titlu mondial, eu antrenez o echipă fără performanţe mari, nu m-aş putea compara cu el".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
bamse1901
bamse1901  •  10 Iulie 2014, 11:58

s-a trezit si antrenorul lui peste murat sa ne povesteasca ce????????????

iulian1952
iulian1952  •  10 Iulie 2014, 08:21
Postat de borat101 pe 10 Iulie 2014, 06:47

Voi sunteti nebuni, nu sunteti sanatosi la cap.... cum puteti sa mai luati interviu la un asemenea AFON, PENAL, PENIBIL, etc... etc.... ceea ce a furat cu toata ti.g.animea din FRF si FPF bucuria unei NATIUNI in ultimii 14 ani. Sa va fie rusine ca mai bagati in seama un astfel de suspect.

LA ASA ANTRENOR ASA JURNALISTI. PITURCA A CALIFICAT NATIONALA LA EUROPENE , JURNALISTII SPORTIVI CE PREMII AU LUAT.CINE SE UITA LA EMISIUNILE ASA ZISE SPORTIVE ALEDE ASTORA INSEAMNA CA SUNT CA SI EI NESTE B-O-I.

borat101
borat101  •  10 Iulie 2014, 06:50

Oh... am uitat sa mentionez toti Romanii de pretutindeni iti ureaza un F.C.U.K ..YOU and YOUR SORRY ARSE!!!!! NOBODY CARES WHAT YOU SAY, F..C..U...K.I..NG SCUM BAG...PIECE OF SH8!!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează