INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

VIDEO Pregătiri intense în Brazilia :D » Care este cel mai tare imn de la Mondiale?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 15:44

Campionatul Mondial din Brazilia se apropie cu paşi repezi. Au mai rămas aproape două luni pînă la mult aşteptatul eveniment.

Pregătirile sînt în toi, FIFA a făcut deja cunoscut imnul turneului final, ”We are one”, intrepretat de Pitbull, Jennifer Lopez şi cîntăreaţa braziliană Claudia Leitte.

Să ne amintim melodiile care au reprezentat Campionatele Mondiale din 1978 pînă astăzi. Care imn e preferatul tău?

 

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
stiatzik
stiatzik  •  09 Aprilie 2014, 20:11

nici macar nu ati pus melodia oficala de anul asta :))))))))))... iar ceea ce face fifa este o compilatie de pe care alege 3 melodii la fiecare cupa mondiala sa fie imnul, melodia oficiala si melodia oficiala a mascotei.. in 2010 spre exemplu waka waka a fost melodia oficiala in timp ce imnul a fost o melodie cantata de r kelly (foarte "cunoscuta" de altfel).. mai documentati-va inainte sa varsati articole, doar sunteti jurnalisti ce naibii :))

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  09 Aprilie 2014, 17:51

Un Estate Italiana - Gianna Nannini & Edoardo Bennato pentru mine acesta este cel mai reprezentativ si emotionant,mai ales ca,pentru noi ,romanii,a fost primul mondial de care ne-am bucurat in libertate vazut la TVR fara sa plimbam antena sa prindem bulgarii ca la cel din Mexic '86. cu cata bucurie priveam acel mondial.....nu am ratat nici un meci! cati jucatori legendari au jucat la mondialul din Italia 90....Maradona,Roger Milla, "Toto" Salvatore Schillaci,Cyrille Makanaky,Lothar Matthaus,Romario,Bebeto,Dasaev,Protasov,Caniggia,Giuseppe Bergomi,Roberto Baggio,Brehme,Littbarski,Gullit,Rijkaard,Marco van Basten,Careca,...si lista poate continua. ultimul turneu al URSS.....

vasilica_stelistul
vasilica_stelistul  •  09 Aprilie 2014, 16:58
Postat de putregaiu pe 09 Aprilie 2014, 16:36

Nici vorba... Asta e de fapt cel mai tare din 2010... Velile & Safri Duo - Helele s://www.youtube.com/watch?v=VK5HEpCnQW4

Gusturile nu se discuta :) Mie imi place mai mult cel al lui Bisbal :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează