INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  REACŢIE

VIDEO Reacţia lui Joseph Blatter cînd a fost întrebat despre Balonul de Aur cîştigat de Lionel Messi: "Trebuie să fiu diplomat sau să zic adevărul?"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 14:51

Lionel Messi a primit Balonul de Aur al Campionatului Mondial, o decizie de neînţeles pentru foarte multă lume. Şi preşedintele FIFA, Joseph Blatter, s-a declarat surprins de premiul primit de argentinian.
"Trebuie să fiu diplomat sau să vă spun adevărul?" a întrebat la începutul unei conferinţe de presă Blatter zîmbind.

"Eu însumi am fost surprins să-l văd pe Messi desemnat cel mai bun jucător. Dacă vă uitaţi însă bine la începutul turneului, el a fost decisiv şi Argentina a ajuns în finală graţie golurilor sale", a încheiat Sepp Blatter.

4 goluri a înscris Lionel Messi la Campionatul Mondial din Brazilia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
soriniz
soriniz  •  15 Iulie 2014, 23:04
Postat de valiza.epo pe 15 Iulie 2014, 15:41

Robben ar fi meritat Balonul de Aur. Simulari si plonloane in piscina nici marii maestri Lacatus sau Torje nu sunt capabili sa faca!!! In fiecare maci jucat merita sa fie eliminat si chiar arestat pentru inselaciune.

A fost totusi unul care l-a depasit; Thomaas Muller i-a dat clasa la simulari jegoase chiar si lui Robben.

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  15 Iulie 2014, 17:41
Postat de sibelius pe 15 Iulie 2014, 17:18

Se vede ca citesti doar jesepeu. Ala a fost banc. "Specialistii" ca tine au pus botul. As usual.

M-am stricat de ras! :)))))))) Unii bolovani sunt atat de redusi mintal ca ei chiar cred toate prostiile care le sunt prezentate, hahaha! :)))

sibelius
sibelius  •  15 Iulie 2014, 17:21
Postat de valiza.epo pe 15 Iulie 2014, 15:38

Blatistul Blatter a regizat cel mai mizerabil Mondial din istorie! FIF lui Blatter a dus o lupta dura impotriva FOTBALULUI dar a reusit sa-l distruga! Echipele care au jucat FOTBAL au fost sabotate de la inceput pana in finala in favoarea blatistilor si dopatilor lipsiti de talent in domeniu. Arbitrii si-au indeplinit perfect rolul de calai in slujba Mafiei FIFA. Campionatul nostru, falsificat chiar in direct, la TV, este splendid pe langa mizeria regizata de Blatter.

Te referi la Camerun, Honduras, Nigeria si Japonia, nu? Asa zic si eu: medicamente, medicamente!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează