INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA

VIDEO Toate camerele au stat pe Lionel Messi » Cum s-a bucurat vedeta Argentinei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 16:02

Lui Lionel Messi nu i-a ieşit jocul la meciul contra Olandei, fiind blocat foarte bine de sistemul 6-3-1 adoptat de Louis Van Gaal în timpul celor 120 de minute. 

Cu atît mai mult bucuria califcării a fost mai mare pentru starul Barcelonei la final, cînd Argentina a reuşit să se califice în finală după o pauză de 24 de ani.

Camere l-au surprins pe Messi alergînd spre marginea terenului, fiind la un pas de a plînge de bucurie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
manita7degete
manita7degete  •  11 Iulie 2014, 06:51

Pentru toti virginii,abonati ai unei retele de cablu care transmite purici. Ala cu datele depaseste limitele pr00stiei.Eto'o are CL cu 3 echipe(ce spui de datele astea?)Pirlo are calitati pe care Messi nu le va avea niciodata. Lui Hormonel i-a fost cladita cariera de echipa.Este ca un copil de bani gata care e respectat datorita tatalui.Da' a inceput sa-si consume averea....E in declin.Unde mai pui ca vine si Suarez.:)))))))

catalinutzr80
catalinutzr80  •  11 Iulie 2014, 01:11
Postat de manita7degete pe 10 Iulie 2014, 16:21

Cum se face ca in meciurile cu Atletico nu misca?Cum se face ca-n meciurile cu Bayern nu misca? Cum se face ca-n meciurile cu echipele mari nu misca? :)))))))Imi place ca esti frustrat.Cauta-i alte scuze:))))) Ei n-au castigat balonasul pentru ca ''criterii schimbate si manipulare'' Apropo!Daca nu castiga Hormonel mondialul,ce faci? In 2010 aia au luat mondialul,aia l-au ajutat pe Messi la Barcelona....Messi a luat balonasul. Acum,veniti voi,virginii si reschimbati criteriile:))))))))Nu mai pot de ras.17 goluri in CL=2 sezoane d-ale lui Hormonel in Cl=balonasul

Imi place ca din intreaga lui cariera , alegi anumite meciuri in care a jucat sub asteptarile lui. Da mai , nu joaca bine contra echipelor mari , de aia e golgheter si assist-er all time impotriva Realului. Dar cine stie , o fi si Real Madrid echipa mica. Faptul ca zici ca Figo si Pirlo ar fi peste Messi , arata cat de bogate sunt cunostintele tale in materie de acest sport. Mai urmeaza sa zici ca Tanase e mai bun ca Pele. Sincer , ai potential sa scoti aberatii de genul.

catalinutzr80
catalinutzr80  •  11 Iulie 2014, 01:06
Postat de manita7degete pe 10 Iulie 2014, 16:04

Fii atent,copilule!M-am saturat sa repet adevarul. Ce a castigat Messi si n-au castigat Iniesta,Xavi si Sneider in 2010??? Ce au castigat jucatorii Barcelona fara Messi? Cine de cine are nevoie,Barcelona de Messi ,sau Messi de Barcelona? Incearca sa gandesti.Nici din genratia asta nu e cel mai bun,dar din istorie?! S-au schimbat criteriile in functie de ceea ce-l avantaja pe el.Anul asta golurile,la anul trofeele,dupa aia prezentele....Trofeu de marketing.Si au dat gres,d-asta ma bucur.In afara de copii, nimeni nu-l considera cel mai bun.Salut!

Da mai , Fifa schimba anual criteriile doar ca sa il acorde doar lui Messi. De aceea Ronaldo l-a luat anul trecut fara sa castige un trofeu cu echipa , dupa ce Blatter a redeschis imediat voturile dupa meciul Portugaliei cu Suedia , ca sa-l voteze lumea pe Ronaldo. Ronaldo a castigat la 2 - 3 % voturi distanta fata de Messi. Iti dai seama ce impact mare a avut gestul lui Blatter. Messi a dus in spate echipa Barcelonei in ultimii 2 ani asa cum a facut-o Maradona la Napoli. Esti doar un ignorant ca oricare altul.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează