INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA B / ANDORRA - UNGARIA 1-0

Coșmarul Ungariei: ”Suntem de neiertat”. 0-1 cu Andorra, după 0-0 cu Feroe. Fanii i-au pus să dea jos tricourile!

Bernd Storck // FOTO: Guliver/GettyImages
Bernd Storck // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 14:46

Selecționerul maghiarilor, Bernd Storck, se așteaptă să fie demis după rușinosul eșec de la Andorra la Vella, 0-1, în fața locului 186 în ierarhia FIFA.

Eroica Ungarie de la Euro 2016 nu mai există. Acel spirit de luptă care a entuziasmat pe stadioanele din Franța și-a dat obștescul sfârșit în aceste preliminarii. După 0-0 în Feroe, vineri seară a fost și mai rău: 0-1 cu locul 186 în clasamentul FIFA, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella!

O națională care mai câștigase un meci oficial, singurul de până acum, în 2004. Tot un 1-0, contra Macedoniei.

"Suntem de neiertat. Știam că vom avea în față o echipă incomodă, dar am luat gol repede și nu ne-a mai ieșit nimic. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru acest dezastru. Sunt alții care vor decide în ceea ce mă privește, dar, cum spuneam, ce s-a întâmplat e de neiertat", a comentat selecționerul Bernd Storck.

Csányi Sándor, președintele Federației, a accentuat pe faptul că "mai rău decât eșecul în sine, unul jalnic, e că Andorra a fost și echipa mai bună". Consecințe?

"Mi-e greu să vorbesc acum. Decepția e prea mare. Dar în câteva zile veți afla".

66 de meciuri oficiale fără victorie avea Andorra. Serie neagră ruptă vineri, cu Ungaria
44 de pase reușite (din 98 de încercări) a avut Andorra în meciul cu maghiarii
4 eșecuri consecutive fără gol marcat are Ungaria:  0-2 cu Suedia (amical), 0-3 cu Portugalia (prel. CM 2018), 0-3 cu Rusia (amical) și 0-1 cu Andorra. Premieră în istoria maghiarilor

I-au pus să predea tricourile!
Suporterii care au făcut deplasarea în Andorra, cu echipa, le-au strigat la final jucătorilor să-și dea jos tricourile, "nu meritați să le mai purtați!", și să le predea lor. Iar aceștia s-au conformat, în frunte cu căpitanul Balázs Dzsudzsák, care nu și-a putut stăpâni lacrimile nicio clipă.


"Anul trecut am fost eroi, acum suntem în iad. Mă doare însă când fanii strigă că mă intersează doar banii, că m-am dus la Al Wahda pentru bani"
Balázs Dzsudzsák, căpitan Ungaria       

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
208884976230492
Romulus Hurmuzache  •  10 Iunie 2017, 21:28

ungaria e inaintea noastra.Au atins in fotbal punctul de jos.Noi,nu încă.Urmează ascensiunea pentru ei.Avem şanse să-i urmăm. Polonia-România 4-0. Dăm si noi gol,doar din penalty.

gabiprossi
gabiprossi  •  10 Iunie 2017, 19:18

Nu fiti suparati prieteni maghiari! Va aratam noi mai pe seara, ce inseamna sa fii cu adevarat crancen si ciclopic!?! Ai nostri vor reveni acasa - pentru meciul cu Chile - doar in echipamentul de nudism, Nike!?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează