INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARAJ

Croația lui Modrici și Rakitici merge la Mondial! Remiză în returul cu Grecia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 23:48

Croația s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia după ce a remizat în manșa retur disputată împotriva Greciei, scor 0-0. În tur, croații au câștigat cu 4-1.

După victoria categorică din meciul tur, Croația nu a mai forțat la Atena, într-un meci care a avut un singur șut pe spațiul porții, la golul anulat al lui Pelkas din partea secundă. Grecul a trimis însă în poartă din poziție de ofsaid.

La meciul retur nu au asistat suporterii croați, după ce ambele ambele federații din cele două țări au fost de acord ca suporterii oaspeți să nu participe la meciuri, pentru a evita riscurile violențelor din tribune.

Echipele de start:

GreciaKarnezis - Torosidis, Sokratis, Manolas, Retsos - Tziolis, Tachtsidis - Zeca, Bakasetas, Christodoulopoulos - Mitroglou

Croația: Subasici - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinici - Rakitici, Brozovici - Mandzukici, Modrici, Perisici - Kalinici  

Echipele calificate la CM 2018: Rusia, Brazilia, Germania, Argentina,Belgia, Columbia, Costa Rica, Croația, Egipt, Anglia, Franța, Islanda, Iran, Japonia, Mexic, Maroc, Nigeria, Panama, Polonia, Portugalia, Arabia Saudită, Senegal, Serbia, Coreea de Sud, Spania, Elveția, Tunisia, Uruguay

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Noiembrie 2017, 09:48

Mi-am obosit ochii vizionand un meci de fotbal (?) catastrofal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează