INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII

Cu un atac complet nou, Italia se impune în fața reprezentativei din Liechtenstein și se menține la egalitate de puncte cu Spania

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 10:40

Italia a câștigat fără prea mari probleme deplasarea din Liechtenstein din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, cu scorul de 4-0 și se menține la egalitate cu Spania în fruntea grupei G.

Squadra Azzura a trecut la controlul jocului disputat în micul stat european încă din primele minute, arătându-și superioritatea în fața rivalilor, în mare parte fotbaliști amatori.

Selecționerul Giampiero Ventura a folosit o formulă de atac complet schimbată, foștii coechipieri de la Torino Immobile și Belotti răsplătind încrederea acestuia.

Mai întâi, Belotti a punctat în minutul 11, pentru ca actualul jucător al lui Lazio, Immobile să mărească diferența la doar câteva zeci de secunde mai târziu. Candreva și același Belotti, care a reușit prima ”dublă” în tricoul primei reprezentative, au stabilit scorul final, încă din prima repriză.

Astfel, Italia acumulează 10 puncte în clasamentul grupei G, aflându-se la egalitate cu liderul Spania, însă cu un golaveraj mai slab.

Ultimul meci în care italienii au marcat mai mult de patru goluri a fost în 2014. Atunci, peninsularii învingeau o echipă de club din Brazilia, Fluminense, într-un meci de pregătire de dinaintea startului Campionatului Mondial organizat în Țara Cafelei.

Pentru italieni urmează un amical contra Germaniei.

Liechtenstein:
Jehle - Rechsteiner, Polverino, Kaufmann, Oehri - Christen, Buchel, Wieser, Buchel, Burgmeier - Salanovic

Italia:
Buffon - Zappacosta, Bonucci, Romagnoli, De Sciglio - Candreva (Eder 74'), De Rossi, Verratti, Bonaventura (Insigne 67') - Belotti, Immobile (Zaza 81')

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează