INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECIZIE

Decizie extremă luată de selecționerul unei echipe de la Mondial » Cine aduce prostituate în cantonament va fi exclus din lot!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 11:42

Gernot Rohr, selecționerul Nigeriei, le-a spus jucătorilor că vor fi dați afară dacă vor aduce prostituate la hotel. Totuși, o rusoaică va intra în cantonament: iubita căpitanului Obi Mikel. 

Gernot Rohr, 64 de ani, care a fost mai mult de un deceniu fundașul lui Bordeaux, antrenează din 2010 naționale africane. Și este, de doi ani, selecționerul Nigeriei, "super vulturii" fiind primii calificați la Mondial de pe Continentul Negru.

Neamțul a deschis cantonamentul la turneul final, i-a anunțat pe jucători că familiile îi pot vizita după meciuri. "Va fi o atmosferă relaxată în anumite momente. Soțiile și copiii vor veni la hotel. Fiecare internațional are camera lui, deci nu va fi o problemă pentru membrii familiei, pot sta să și mănânce alături de noi", a declarat Rohr.

El a avertizat însă: "Nu accept fete din Rusia. Profesioniste". Cine încalcă acest cod de disciplină impus de selecționer, va fi trimis acasă.

Face totuși o excepție. Olga Diacenko, iubita căpitanului Obi Mikel, ex-Chelsea, acum la Tianjin Teda. Ea va putea intra în cantonament, împreună cu cele două fetițe gemene în vârstă de trei ani: Mia și Ava.


John Obi Mikel și Olga

"Dacă jucăm ca o echipă, putem ajunge până în finala Mondialului. Vreau să rămân în memoria oamenilor drept primul căpitan nigerian care câștigă Cupa Mondială"
John Obi Mikel, mijlocaș Nigeria

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează