INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Doi campioni » Întâlnire surpriză pe Cluj Arena: Balint s-a pozat cu Brian Laudrup

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

La partida de aseară a asistat şi fostul campion european Brian Laudrup, acum în vârstă de 48 de ani, care e comentator pentru ESPN.

Starul anilor '80 şi '90 s-a pozat cu mai mulţi suporteri români, dar şi cu Gabi Balint, acum analist la DigiSport, care a mers personal la Brian spre a-i solicita să facă o fotografie.

Balint s-a prezentat, moment în care Laudrup a zâmbit: "Aaa, daaa, am auzit de tine!", cei doi conversându-se preţ de câteva zeci de secunde.

"Chiar am auzit de Balint, cum să uit vreodată că ne-a dat două goluri şi din cauza lui n-am mai fost la Mondialul din 1990", a mărturisit Brian pentru Gazetă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează