INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ITALIA - SUEDIA 0-0

FOTO Buffon, în lacrimi după ratarea calificării la Cupa Mondială: "Am pierdut ceva care poate avea un impact social imens"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 00:03

Italia a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, pentru a doua oară în istorie, după ce a terminat la egalitate returul barajului, scor 0-0, cu Suedia. În tur, nordicii s-au impus cu 1-0.

Gigi Buffon (39 de ani) a terminat meciul în lacrimi, dar a găsit puterea să-și felicite adversarii pe gazon.

La interviuri, legendarul portar nu s-a mai putut abține și a plâns.

"Îmi pare rău! Nu pentru mine, ci pentru toată echipa. Am pierdut ceva care poate avea un impact social imens. Acesta este singurul meu regret. Îmi pare rău că ultimul meu meci coincide cu eliminarea de la Cupa Mondială. Timpul nu iartă pe nimeni, e un tiran. Am știut că a fost un meci greu, dar atât am putut face azi.

Uitându-mă în față, nu am regrete. Există un viitor frumos pentru că avem portari precum Donnarumma sau Perin. Vreau să-i îmbrățișez pe toți care mi-au fost alături. Ventura? Are aceleași defecte pe care le avem și noi, toți italienii", a zis Gigi Buffon conform Gazzetta.it.

b5e33a0e c8bc 11e7 ad91 5eb3e22db240 169 l

Citește și: FOTO Ciao, ragazzi! Italia e blocată de Suedia și RATEAZĂ Mondialul pentru a doua oară în istorie! Coincidență nefastă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  14 Noiembrie 2017, 15:37
Postat de radu876 pe 14 Noiembrie 2017, 07:02

la euro, nu mai departe de anul trecut, i-au eliminat pe spanioli. italienii nu prea bat la scor de felul lor.

Mai sunt si ,,intamplari" in fotbal. Italia nici cand bate sau elimina pe cineva nu convinge si in general, nici nu merita. Inter n-a trecut de jumatea terenului la Barcelona si totusi...s-a calificat. Dar astea sunt chestiile care nu-mi plac in fotbal. Italia merita sa stea acasa mai ales ca a avut si un antrenor mai ruina decat Daum. In general, in ultimele intalniri cu granzii din Europa, Italia si-a luat de la 3 in sus de la fiecare.

thedronius
thedronius  •  14 Noiembrie 2017, 12:00
Postat de Cristi Cri pe 14 Noiembrie 2017, 01:26

Fifa a cam dezavantajat Europa. Din America, nord sau sud, se duc jumate din echipe. Multe foarte slabe.

Intr-adevar, mult prea multe echipe din Americi calificate si ce e si mai trist, mult prea slabe. Daca tot vor sa pastreze numarul de echipe din zona asta de glob, as fi zis ca mai corect era sa modifice sistemul si sa amestece Americile, mai multe grupe. Cred ca mai ok ar arata un mondial cu Chile decat cu Panama sau Costa Rica...

mosykw1
mosykw1  •  14 Noiembrie 2017, 10:21

Inca un LORD al fotbalului s-a retras!Felicitari ptr. ce ai facut in fotbal!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează