INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

FOTO La iubite e meci nul » Frumuseți răpitoare: danezii și tricolorii stau bine la soții și prietene!

Nicolai Jorgensen și focoasa Theresa +8   FOTO
Nicolai Jorgensen și focoasa Theresa

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 00:00

Soțiile și prietenele fotbaliștilor ce se vor confrunta duminică pe Cluj Arena sunt răpitoare, Gazeta vă prezintă câteva dintre titularele unui meci frumos.

În iarbă, duminică, vor sări scântei, un duel fără menajamente, în afara arenei, partida este egală, în privința reprezentantelor sexului frumos care stau alături și sunt, uneori, punctul de sprijin al bărbaților.

Gazeta Sporturilor îți propune să faci cunoștință cu câteva dintre doamnele și domnișoarele care încălzesc spiritul luptătorilor din teren.

Danezii sunt mai expansivi în ceea ce privește viața lor personală. Majoritatea nordicilor au conturi pe rețelele de socializare și-și expun fără prea multe inhibiții jumătățile de acasă. "Tricolorii" sunt mai discreți, preferă să nu-și prezinte prea mult viața personală.

Viitoarea doamnă Jorgensen este pe tipul "bombardierului" din atacul danezilor și al lui Feyenoord. Theresa este o adevărată bombă sexy, iar conturile ei și ale logodnicului de pe rețelele de socializare abundă de fotografii în care tânăra apare în ipostaze provocatoare.

Kasper Schmeichel se laudă cu soția sa maratonistă, iar Simon Kjaer se încadrează în tiparul celor care preferă să-și prezinte întreaga familie, nu neapărat consoarta, la fel cum face și Alex Chipciu, de exemplu.

Iar brunetele din viața lui Hanca și Tătărușanu sunt adversare redutabile pentru felinele blonde din "naționala" nordică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1254434371292873
Ion Vasile  •  23 Martie 2017, 11:21

Meci nul insemna 0 - 0. Poate meci egal!

cristy82
cristy82  •  23 Martie 2017, 09:36

am si eu o intrebare. cum a fost, pe rand sau in grup ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează