INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ADVERSARI CM 2018 / POLONIA

FOTO Robert Lewandowski se relaxează în Italia înaintea duelului cu ”tricolorii”

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 12:54

Atacantul lui Bayern, Robert Lewandowski, și-a luat familia și a plecat pentru câteva zile la lacul Garda. Grosicki e în Sardinia.

Polonezii n-au intrat încă în febra pregătirilor pentru meciul cu România, din 10 iunie. Majoritatea au încheiat sezonul și profită de timpul liber rămas până la convocare pentru a se relaxa. Printre cei mai grăbiți a fost golgeterul Robert Lewandowski. Atacantul lui Bayern și-a luat soția și fetița, Klara, venită pe lume în urmă cu trei săptămâni, și a plecat în nordul Italiei, unde petrece câteva zile pe malul lacului Garda. Lewa și Anna au mai fost acolo și în perioada în care Anna era gravidă.

Kamil Grosicki, la rându-i, i-a urmat rapid exemplul. După un sezon încheiat nefericit, cu retrogradarea echipei sale, Hull City, din Premier League, fundașul de 28 de ani a ales și el Italia ca destinație de minivacanță. Dar s-a orientat spre Sardinia, unde se află cu soția și fiica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close