INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018

FOTO+VIDEO Toate rezultatele zilei din preliminarii pot fi văzute AICI » Polonia merge la Mondial, Mevlja l-a ajutat pe Nemec să termine pe loc de baraj

Foto: Reuters +18   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 17:07

În afara meciului dintre Danemarca și România (1-1), astăzi duminică au avut loc alte 8 meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Polonia a obținut calificarea directă la turneul final de anul viitor.

În grupa C, lucrurile erau clare și înainte de ultima rundă: Germania a câștigat detașat grupa și are un avans de 11 puncte față de Irlanda de Nord, care a pierdut în ultimul meci în fața Norvegiei. Chiar și așa, irlandezii au ocupat loculul de baraj, cu un avans de 4 puncte față de Cehia, ocupanta locului al treilea.

În grupa F, în care Anglia era deja calificată, Nemec a marcat o dublă pentru Slovacia în partida cu Malta și a fost ajutat de Mevlja, care a pasat decisiv la unul din golurile înscrise de Slovenia în poarta Scoției. Slovenia și Scoția au încheiat la egalitate, scor 2-2, iar insularii au pierdut locul al doilea în defavoarea Slovaciei. Slovacii nu sunt încă singuri însă de locul de baraj.

În grupa României, Polonia a trăit periculos, după ce a condus cu 2-0, iar Muntenegru a egelat cu mai puțin de 10 minute înainte de final, însă un gol marcat de Lewandowski și autogolul lui Stojkovici au adus victoria echipei lui Nawalka. Danezii au remizat cu România, 1-1, și au încheiat pe locul secund în grupă, asigurându-și locul de baraj.

FINAL

liveTEXT + VIDEO Cehia - San Marino 5-0
Au marcat: Krmencik '8, '23, Kopici '27, Novak '71, Kadlec '83

liveTEXT + VIDEO Germania - Azerbaidjan 5-1
Au marcat: Goretzka '9, '66, Wagner '55, Rudiger '64, Can '81 / Sheydaev '34

liveTEXT + VIDEO Norvegia - Irlanda de Nord 1-0
A marcat: Brunt '71

liveTEXT + VIDEO Kazahstan - Armenia 1-1
Au marcat: Turysbek '62 / Mkhitaryan '26

liveTEXT + VIDEO Polonia - Muntenegru 4-2
Au marcat: Maczynski '6, Grosicki '16, Lewandowski '86, Stojkovici '87(autogol) / Mugosa '78, Vukcevici '83

liveTEXT + VIDEO Lituania - Anglia 0-1
A marcat: Kane '27 (pen.)

liveTEXT + VIDEO Slovacia - Malta 3-0
A marcat: Nemec '33, Nemec '62, Duda '69

liveTEXT + VIDEO Slovenia - Scoția 2-2
Au marcat: Bezjak '52, '72 / Griffiths '32, Snodgrass '88

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
randoom.__
randoom.__  •  08 Octombrie 2017, 23:15
Postat de Alexandru Cristea pe 08 Octombrie 2017, 22:23

care baraj d-lor???--SLOVACIA , nu prinde barajul , fiind echipa cu cea mai slaba linie de clasam a echipelor de pe loc 2 !!!--si atunci de ce scrieti ca Mevlja il ajuta pe Nemec SI Slovacia !!!sa prinda barajul?!!!

simplu,pentru ca daca ucraina face egal cu croatia sau tara galilor egal cu irlanda, slovacia merge la baraj. nu ma bag in situatia in care serbia ar pierde cu georgia sau gibraltar ar bate grecia, pentru ca si atunci ar merge slovacia la baraj. mai pe romaneste, sunt 4 sanse ca slovacia sa mearga la baraj din care doar 2 sunt putin probabil si 2 cu sanse destul de mari de reusita. oricum,destul de dubios ca uefa nu a pus toate meciurile din ultima etapa,macar in aceeasi zi pentru a fi mai greu sa se faca matrapazlicuri. acuma ucraina,croatia,tara galilor si irlanda cam stiu ca daca fac egal sunt sanse uriase sa ramana acasa.

555765317912259
Alexandru Cristea  •  08 Octombrie 2017, 22:23

care baraj d-lor???--SLOVACIA , nu prinde barajul , fiind echipa cu cea mai slaba linie de clasam a echipelor de pe loc 2 !!!--si atunci de ce scrieti ca Mevlja il ajuta pe Nemec SI Slovacia !!!sa prinda barajul?!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează