INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Gafeurul meciului cu Danemarca: "Mi-a sărit mingea prost, dar n-am scuză"

Keșeru e golgeter în Bulgaria, cu 19 reușite, dar aseară a prins un meci groaznic // FOTO Raed Krishan (Cluj)
Keșeru e golgeter în Bulgaria, cu 19 reușite, dar aseară a prins un meci groaznic // FOTO Raed Krishan (Cluj)

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

Claudiu Keşeru a încercat să-și explice ratările imense. El crede că şansele la calificare nu sunt irosite încă.

- Claudiu, ce ar fi de spus, după această remiză amară?
- Este o seară foarte tristă dacă o privim din punctul de vedere al rezultatului. Dacă vorbim de joc, situaţia este cu totul alta.

- De ce?
- Consider că am început foarte bine meciul, cu acel presing avansat cu care i-am surprins pe danezi. Ne-am creat destule ocazii, toată echipa a avut o atitudine foarte bună. Din păcate, degeaba ne-am creat ocaziile, pentru că nu am reuşit să o băgăm în poartă. Nu înţeleg de ce nu am avut luciditate în faţa porţii.

- Tu ai ratat cel mai mult...
- E foarte adevărat. În timpul jocului, eu încerc să fiu cât mai pozitiv, chiar dacă ratez şi se acumulează frustrare. Am încercat să mă liniştesc după prima ratare şi să continuu jocul. Puteam să dau gol, dar mi-a sărit mingea prost din gazon, a fost o ocazie mare. Nu mai contează acum, nu caut scuze, până la urmă important este că nu am reuşit să dau gol.

- Cum ţi s-au părut danezii?
- Până prin minutul 75 nu s-a văzut diferenţa, am luptat cu ei. După acel minut s-a simţit deosebirea mare de gabarit. Pe final ei au avut prospeţime.

- Ce şanse mai sunt pentru calificare?
- Situaţia din clasament este încă strânsă, deci trebuie să fim pozitivi, pentru că şansele nu sunt pierdute.

Distrus de Daum

Selecționerul l-a criticat dur pe Keşeru, la conferința de presă. "La Ludogoreț, Claudiu e ajutat foarte mult de brazilienii care-i creează ocazii. Dacă vă uitați la defensivele din Bulgaria veți vedea că nu sunt așa de pregătite. În cazul în care fructificam acele șanse irosite de Keșeru, aveam 2-0 la pauză", a declarat Daum.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1629280413960765
Ioana Maria  •  27 Martie 2017, 09:33

SARITI LA GATU LU BURLEANU SI DAUM K EI SUNT VINOVATII DE RATARILE LU KESERU MARELE KILLER DIN BULGARIA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează