INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018

GALERIE FOTO Momente emoționante pe Wembley, înainte de meciul Anglia-Lituania

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 19:23

Înaintea fluierului de start al partidei Anglia - Lituania, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, a fost ținut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Westminster.

Echipa Angliei a pășit pe terenul de pe Wembley condusă de Bradley Lowery, copilul de 5 ani bolnav de cancer care a impresionat cu atașamentul său față de Jermain Defoe, atacantul lui Sunderland.

Înainte de primul fluier al arbitrului, a avut loc o scurtă ceremonie de comemorare a victimelor atacului terorist de la Westminster. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a fost prezent pe stadion, unde a fost ținut un moment de reculegere.

Cinci persoane au murit și alte 20 au fost rănite în urma unui atac terorist care a avut loc miercuri în apropierea clădirii Parlamentului britanic. Gruparea extremistă Stat Islamic a revendicat atacul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  27 Martie 2017, 00:41

Bai ma lasati cu atacul asta? A venit unul cu o brisca si a omorat 3 oameni dintre care un politist. Politicienii erau in cladirea din zona, parlamentul, cladire in care nu poti intra nici daca vii cu tancul. Dar toata presa britanica ii face eroi pe politist si pe toti politicienii. Mi-e sila.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează