INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2016

Gareth Bale, Benzema sau Dani Alves: cum arată cele 3 echipe care ar putea fi alcătuite doar din marii absenți de la Mondial

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 mai 2018 11:48

Cupa Mondială din Rusia este aproape de start, iar selecționerii celor 32 de reprezentative participante își definitivează în acest zile loturile cu care vor ataca turneul final, iar lista absențelor de marcă continuă să se mărească.

Jurnaliștii de la Marca au alcătuit trei echipe formate doar din fotbalștii scoși din calcul pentru turneul final ce va debuta luna viitoare, iar lista găsită de spanioli conține staruri ale fotbalului mondial.

  • Primul ”11” al absenților: Hart - Alves, Garay, Luiz, Sandro - Gotze, Rabiot, Kondogbia, Pastore - Ibrahimovici, Benzema

În vreme ce absențele lui Zlatan Ibrahimovici sau Karim Benzema nu reprezintă o mare surpriză, ei fiind deja retrași din echipele naționale, de la mijloc în jos neconvocările sunt pricinuite de alte motive, precum ar fi accidentările sau existența a prea multor jucători de valoare pe o singură poziție.

Evoluțiile din acest sezon ale lui Kondogbia și Rabiot nu l-au convins pe Didier Deschamps, care l-a preferat pe Steven N'Zonzi ca rezervă pentru tridentul de la mijlocul ”cocoșilor galici”, Pogba-Kante-Matuidi. De cealaltă parte, Pastore și Gotze, chiar cel care a dus trofeul ”Jules Rimet” Germaniei la ediția trecută, prin golul din prelungirile finalei contra Argentinei, au fost lăsați și ei pe din afară și vor rata Mondialul din Rusia.

Defensiva absenților curprinde nu mai puțin de trei fotbaliști brazilieni. În vreme ce lui Alex Sandro și David Luiz le-au fost preferate alte variante, Dani Alves a anunțat în urmă cu câteva zile că nu va fi prezent la turneul final, din cauza unei accidentări. Garay, cel care completează linia defensivă, nu este privit de selecționerul Jorge Sampaoli ca o soluția viabilă pentru lotul ”pumelor”. Joe Hart, aflat în conflict cu Gareth Southgate, va rata și el Cupa Mondială.

  • Echipa de rezerve a absenților: Neto - Semedo, Mustafi, Lenglet, Digne - Payet, Wilshere - Lucas, Lamela, Oxlade-Chamberlain - Lacazette
  • Echipa a treia a absenților: Ulreich - Cancelo, Murillo, Laporte, Coentrao - Can, Lallana - Coman, Gomes, Martial - Guerrero

Celor 33 de jucători li se adaugă alte nume sonore care au ratat calificarea la turneul final al Cupei Mondiale ce va debuta pe 14 iunie. Printre ei se numără Gareth Bale, Gianluigi Buffon, Alexis Sanchez sau Arjen Robben.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează