INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DANEMARCA - AUSTRALIA, AZI, 15:00, TVR, GSP.RO

Gest superb la Mondial! Au făcut chetă pentru a-i plăti unui coleg avionul privat până acasă

Knudsen (dreapta) a revenit fericit la antrenamente, impresionat de darul colegilor // FOTO: Reuters
Knudsen (dreapta) a revenit fericit la antrenamente, impresionat de darul colegilor // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 11:44

Jucătorii danezi au făcut un gest superb pentru colegul lor Jonas Knudsen, plătindu-i avion privat pentru o vizită fulger acasă, să-și vadă fiica nou născută. 

După victoria din runda inaugurală, 1-0 cu Peru, optimismul și buna dispoziție domnesc în tabăra daneză. Cum între respectiva partidă și următoarea, cu Australia, erau 4 zile, jucătorii, de comun acord cu selecționerul Age Hareide, s-au gândit să-i facă o supriză fundașului Jonas Knudsen.

Spirit de grup

Jucătorul lui Ipswich tocmai devenise tatăl unei fetițe, cu doar două zile înainte de debutul Cupei Mondiale din Rusia. Dar nordicii erau deja acolo, pregătind prima întâlnire din grupa C. Și toți s-au hotărît să strângă bani și să-i plătească un avion privat, dus-întors, până la Copenhaga, să-și poată cunoaște copilul. Astfel, Knudsen a plecat din cantonament dimineața, revenind câteva ore mai târziu, după ce și-a vizitat fetița și soția.

Knudsen nu a apucat să joace la acest Mondial, rămânând pe banca de rezerve în întâlnirea cu Peru. Gestul colegilor a făcut însă imediat înconjurul lumi. Rămâne de văzut dacă Hareide îi va oferi astăzi un alt cadou, debutul său la turneul final mondial, în confruntarea cu australienii. 

"Mai multe ocazii!"

Australienii anunță că vor fi mai atenți la detalii pentru a rămâne în cursa calificării după partida cu Danemarca.

Selecționerul lor, Bert van Marwijk, a spus că "ne așteaptă un meci dificil, dar sper să să repetăm prestația pe care am avut-o împotriva Franței, dar și să îmbunătățim anumite aspecte. Cu francezii am avut câteva ocazii, acum trebuie să ne creăm mai multe și, bineînțeles, să înscriem. Văzând meciul danezilor cu Peru, este clar că se poate".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close