INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARAJ

Hațegan va avea un meci de foc la barajul pentru Mondiale: "Vă așteptăm în Iad! Nu nu temem de nimeni"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 09:51

Mijlocașul Stuart Dallas îi amenință pe elvețieni înaintea meciului de baraj dintre Irlanda de Nord și Elveția și spune că atmosfera creată de cei 18.000 de fani pe Windsor Park poate face diferența. Meciul va avea loc joi, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi 3 și liveTEXT pe GSP.ro.

Elveția e pusă deja în gardă și știe la ce să se aștepte pe Windsor Park. La Belfast, unde Irlanda de Nord n-a pierdut în preliminarii decât cu Portugalia și Germania în ultimii 4 ani, vor înfrunta un public foarte ostil.

"O să vă pregătim Iadul! Nu ne temem de nimeni și nimic când avem în spate 18.000 de fani. Windsor Park se va prăbuși peste voi! Atuul atmosferei va fi crucial și poate face diferența din tur", a amenințat Stuart Dallas.

"Experiența de la Euro ne va ajuta"

Mijlocașul lui Leeds simte miza fantastică a barajului pentru Rusia 2018. "Nu am cum să descriu în cuvinte ce-ar însemna pentru noi și suporterii nord-irlandezi o calificare la Mondiale. Va fi un dans foarte fierbinte! Știm că ne așteaptă un meci teribil de dificil, pentru că Elveția are jucători de clasă mondială. Noi ne bazăm însă mult pe experiență acumulată și participarea la Euro ne-a oferit beneficii importante", a explicat în ziarul Blick.

"Am mare încredere și simt că vom ieși cu bine din această uriașă provocare", completează Davis. 

1 eșec în ultimele 50 de luni au înregistrat nord-irlandezii acasă în meciuri oficiale, 1-3 cu Germania. Până la acesta reușiseră 7 victorii și 2 egaluri

100 de meciuri în "naționala" Irlandei de Nord va bifa Steven Davis în prima manșă a barajului cu Elveția

7 elvețieni sunt în pericol de suspendare pentru retur, dacă vor lua "galben": Dzemaili, Fernandes, Freuler, Lang, Mehmedi, Rodriguez și Zakaria

Fluieră Hațegan

Meciul va fi condus de o brigadă românească, avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan. Centralul arădean va fi ajutat de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe la tușe, Istvan Kovacs fiind al 4-lea arbitru.

E al doilea joc din această toamnă la care Hațegan a fost delegat în preliminariile CM 2018, după Țara Galilor - Austria 1-0. Românul ce a oficiat recent la Porto - Leipzig 3-1, în Ligă, va bifa cel de-al 20-lea meci interţări din carieră.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 11:19

Si unii si ceilalti au jucat cu echipe mici in grupe. Cum au dat de Germania sau Portugalia au clacat. Asa ca un EGAL la capatul celor 90 de minute mi se pare atractiv si posibil.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  08 Noiembrie 2017, 13:04

Nort Irlanda are zero shanse la baraj, sau poate au uitat ca Giani Infantino e elvetian ... :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează