INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2018

I-a calificat la CM și după o săptămână a plecat! Decizie surprinzătoare luată de un selecționer

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 19:43

Antrenorul Ange Postecoglou și-a dat demisia din funcția de selecționer al naționalei Australiei.

În vârstă de 52 de ani, Postecoglou a luat această decizie la numai o lună după ce i-a calificat pe "canguri" pentru a patra oară consecutiv la un Campionat Mondial. El a motivat prin faptul că acum era momentul potrivit să părăsească banca tehnică selecționatei Australiei.

"Dupa o gândire amănunțită am hotărât că această călătorie ca antrenor al Australiei va lua sfârșit! Așa cum am spus de mai multe ori, acesta a fost cel mai mare privilegiu al vieții mele, probabil nu și ultimul, dar în același timp, știu că este timpul potrivit pentru mine (să plec) și aceasta este decizia corectă", a mai spus Postecoglou în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele Federației Australiene de Fotbal, David Gallop, care s-a declarat dezamăgit de decizia antrenorului născut în Grecia, însă cu cetățenie australiană, i-a mulțumit acestuia pentru cei patru ani petrecuți pe banca tehnică a "cangurilor".

"Sunt foarte dezamăgit de faptul că el nu va veni în Rusia. Sunt dezamăgit și un pic luat prin surprindere, dar am înțeles că el a ajuns la un punct la care își dorește să facă ceva diferit", a spus Galop.

Postecoglou a preluat functia de selecționer al Australiei în octombrie 2013. El a mai pregătit printre altele formațiile de primă ligă australiană South Melbourne și Brisbane Roar.

1 trofeu a câștigat Postecoglou ca selecționer al Australiei: Cupa Asiei în 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 11:20

Nu suporta norii radioactivi din Rusia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează