INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ADVERSARI / MUNTENEGRU - DANEMARCA 0-1

Kjaer ne-a pus gând rău: ”Batem România. Promit!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 10:26

Căpitanul danezilor, Simon Kjaer, e convins că echipa lui va obține duminică măcar biletele de baraj, dacă nu calificarea directă la Mondialul din Rusia.

Danezilor le ajunge și o remiză cu "tricolorii", duminică, ca să meargă la baraj. Dar vor mai mult decât atât, iar căpitanul Simon Kjaer nu și-a ascuns optimismul după victoria de la Podgorica (1-0).

12e golaverajul Poloniei (22p) și al Danemarcei (19p) în acest moment

Trebuie să piardă Polonia

"Dacă batem România putem spera inclusiv la locul întâi. Așa că nici nu mă gândesc să nu câștigăm. Duminică decidem totul. Promit!", a spus Kjaer. O victorie a echipei sale, coroborată cu un eșec al actualului lider contra Muntenegrului, ar aduce Danemarca și Polonia la egalitate de puncte: 22. Situație în care vikingii trec în față grație unui golaveraj mai bun!

"Dacă vom respecta planul de joc, cum am făcut și-n seara asta, sigur batem și România duminică"
Pione Sisto, internațional danez

Rupt

Doar că Muntenegru, speranța danezilor, tocmai și-a pierdut golgeterul. Stevan Jovetici a ieșit accidentat joi seară, la mijlocul reprizei secunde. "A suferit o ruptură musculară", au aflat jurnaliștii de la cotidianul Ekstrabladet. Ceea ce înseamnă că n-are nicio șansă să fie pe teren la Varșovia. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează