INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  MUNTENEGRU - POLONIA 1-2

Lewa nu ne dă nicio șansă! Golgeterul polonezilor pune presiune pe colegi: ”Trebuie să câștigăm și cu România”

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2017 00:00

"Tricolorii" ar fi într-o mare eroare dacă ar ajunge să creadă că Polonia, lider autoritar, va lua piciorul de pe accelerație pe 10 iunie, în ciocnirea de la Varșovia.

Leșii s-au distanțat la 6 puncte, însă golgeterul Robert Lewandowski și-a avertizat coechipierii că "suntem abia la jumătatea drumului".

Bătălia nu s-a încheiat

Pentru atacantul lui Bayern, autorul unui supergol duminică, în Muntenegru, bătălia pentru locul 1 în grupa E nu s-a terminat. "Trebuie să continuăm să câștigăm. Și pe 10 iunie, contra României, și restul partidelor". În ceea ce ne privește, e clar, orice punct pierdut de acum încolo ne poate costa inclusiv prezența la baraj.

Cel mai slab loc 2

Acolo unde Muntenegru, 7 puncte, unul peste "tricolori", n-ar avea ce căuta în acest moment, fiind cel mai slab loc secund din toate grupele preliminare. "E bine pentru noi că România și Danemarca au remizat, dar și mai bine ar fi fost dacă scoteam măcar un punct cu Polonia. Ne-ar fi ajutat în clasamentul pentru baraj", remarca selecționerul Ljubișa Tumbakovici.

8 goluria înscris Lewandowski în cele 5 meciuri ale Polonei din preliminarii

Glik, suspendat

Kamil Glik a fost sancționat cu "galben" în meciul de la Podgorica. Și cum e al doilea în aceste preliminarii, fundașul lui Monaco e suspendat pe 10 iunie, contra României.

Meci? Petrecere!

Au și muntenegrenii faliții lor. Mirko Vucinici, 33 de ani, era în cărți să-l înlocuiască pe accidentatul Jovetici. Numai că în seara dinaintea meciului cu Polonia, jucătorul lui Al Jazira a ales să meargă la o petrecere în loc să se odihnească și a ieșit din calculele selecționerului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează