INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII

Lewandowski laudă o echipă din grupa României: "E periculoasă și dominantă"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 10:56

Înaintea meciului Polonia- Danemarca de vineri, ora 21:45, Robert Lewandowski, golgeterul polonezilor îi vede favoriți pe jucătorii lui Age Hareide: "Va fi cel mai greu meci. Danezii sunt mai buni decât la startul calificărilor". 

"Tricolorii" ar trebui să câștige tot ce le-a mai rămas de jucat ca să aibă o șansă la locul secund în grupă, de baraj. În același timp, ei au nevoie și ca Danemarca și Muntenegru, 4 puncte deasupra noastră, să se împiedice în următoarele partide.

Polonia ne-ar putea da o mână de ajutor vineri seară, în confruntarea de la Copenhaga, dar însuși golgeterul lor, Robert Lewandowski, e îngrijorat.

"Danezii sunt mult mai buni decât la startul preliminariilor, când i-am bătut cu 3-2 la Varșovia. Atunci abia schimbaseră selecționerul. Am văzut ultimele partide jucate de ei și mi s-au părut de fiecare dată mai periculoși, mai dominanți, indiferent care a fost adversarul", a comentat Lewa. El e convins că pentru reprezentativa Poloniei, liderul grupei noastre, "va fi cel mai dur meci din calificări".

Hareide l-a reactivat pe Bendtner

Age Hareide, selecționerul danezilor, nu știe decât un singur lucru: "Trebuie să câștigăm". Motiv pentru care l-a reactivat pe Nicklas Bendtner, 29 de ani, în mare formă la Rosenborg, pentru a avea la dispoziție cât mai multe opțiuni.

El mizează pe experiența și eficacitatea "Lordului" într-un meci "pe care trebuie să-l jucăm inteligent. E clar că vom ataca, dar va fi o ofensivă controlată. Polonezii nu trebuie să ne prindă decoperiți".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează