INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Lovitură primită de naționala Germaniei: "Este de neimaginat să merg la Mondiale fără să am un meci jucat"

Manuel Neuer FOTO: Guliver/GettyImages
Manuel Neuer FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 11:51

Manuel Neuer (32 de ani) a reluat antrenamentele după câteva zile de pauză, însă nu se simte 100% apt în urma fracturii de metatarsian: ”Este de neimaginat să merg la Mondiale fără să am un meci jucat”.

Cu cinci săptămâni înaintea startului CM 2018, Joachim Low nu știe dacă poate conta pe Neuer. Deși pare complet recuperat după a treia fractură de metatarsian, care l-a ținut pe tușă din septembrie, portarul neamț întreține misterul asupra datei revenirii: "Nu am nicio idee când se va întâmpla și nu pot spune nimic acum".

Manuel dă însă un verdict clar în Bild: "Este de neimaginat să merg la Mondiale fără să am un meci jucat!".

Mai are 4 ocazii să apere!

Goalkeeperul lui Bayern trebuia să reintre sâmbăta trecută la Koln, dar a întrerupt antrenamentele din cauza unor mici dureri. "Mă simt bine atunci când exersez în ceea ce fac. Lucrurile merg spre bine. Numai că este nevoie să iau cea mai bună decizie pentru mine, club și echipa națională. Nu e nimic care să mă preseze", a explicat Neuer.

Timpul se scurge în defavoarea sa, pentru că mai are doar 4 ocazii să apere: cu Stuttgart, în campionat, cu Frankfurt, în finala Cupei, sau în amicalele contra Austriei și Arabiei Saudite, pe 2 și 8 iunie.

Selecționerul Low va anunța lotul de 23 marți, convocându-i pe Ter Stegen, Leno și Trapp pentru stagiul de la Sud Tirol. Și căpitanul campioanei mondiale va rămâne astfel în stand-by, așteptând acordul medicilor. 

74 de selecții are Neuer, 32 de ani, în "naționala" Germaniei, pentru care a debutat în 2009 și a cucerit titlul suprem în 2014

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  09 Mai 2018, 12:35

Mai sunt si jucatori cu bun simt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează