INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA

Probleme pentru liderul din grupa României » Un jucător de bază s-a accidentat şi va rata meciul cu Muntenegru

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 22 martie 2017 22:41

Grzegorz Krychowiak, mijlocaşul lui PSG, a suferit o accidentare la coaste şi a părăsit cantonamentul naţionalei Poloniei, care duminică va juca împotriva Muntenegrului, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Abia revenit la antrenamente, Krychowiak a sperat că îşi va putea ajuta naţionala în duelul primelor două clasate din grupa de calificare, însă medicii Poloniei au confirmat că accidentarea acestuia a recidivat şi nu va putea fi apt.

"Ştiam de dinainte că are o coastă ruptă, a venit în cantonament cu această accidentare suferită la club. Acum se va întoarce la PSG pentru tratament, care va dura aproximativ trei săptămâni. În afară de Krychowiak, avem la dispoziţie tot efectivul, inclusiv pe Arkadiusz Milik", a declarat medicul naţionalei, Jacek Jaroszewski, conform Interia.

Fostul jucător de la Sevilla a devenit un pilon al naţionalei Poloniei, fiind integralist în toate partidele disputate de naţionala sa la Campionatul European din Franţa, de anul trecut, când a ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei.

Mai mult decât atât, acesta a bifat toate minutele şi în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018. De această dată, selecţionerul Adam Nawalka va trebui să se descurce fără acesta în partida contra Muntenegrului.

După primele patru meciuri din grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia, clasamentul arată în felul următor:

1. Polonia 10p
2. Muntenegru 7p
3. Danemarca 6p
4. România 5p
5. Armenia 3p
6. Kazahstan 2p

Muntenegru - Polonia se joacă duminică seară, la Podgorica, de la ora 21:45, în acelaşi timp cu partida României cu Danemarca.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
673474022797724
Simi Bidilean  •  23 Martie 2017, 01:36

DACA MUNTE-NEGRU BATE , Adio calificare .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close