INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  JAPONIA

Scandal înainte de Mondial » Selecționerul demis înainte de CM 2018 dă federația în judecată!

Vahid Halilhodžici Foto: Guliver/Getty Images
Vahid Halilhodžici Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 09:23

Vahid Halilhodžici a depus o plângere contra președintelui Kozo Tashima pentru demiterea abuzivă de la ”naționala” niponă și cere concedierea acestuia și daune simbolice de 1 yen.

Vahid Halilhodžici continuă războiul cu federația japoneză. Antrenorul bosniac a depus joi o plângere contra forului nipon (JFA) și președintelui Kozo Tashima, considerând că a fost demis ilegal din postul de selecționer și a ratat șansa de a fi la CM din Rusia. Avocatul Lionel Vincent, i-a cerut șefului JFA să și renunțe la funcție.

"Nu ne puteți cumpăra onoarea"

"Am realizat că Tashima a luat această decizie abuziv, fără a avea deloc aprobarea prealabilă a Consiliului de Administrație, lucru care constituie o încălcare gravă a regulamentului federației", a explicat Vincent, fără ca JFA să răspundă în vreun fel acuzațiilor.

Fostul tehnician al lui PSG a cerut, totodată, și scuze personale din partea lui Tashima și despăgubiri simbolice în valoare de un yen! "Noi vorbim de onoare și onoarea nu are preț, nu puteți niciodată să ne cumpărați", a declarat avocatul lui Halilhodžici, citat de presa franceză.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează