INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SCANDAL

Scandal înainte de preliminarii » Arturo Vidal și-a făcut de cap și a fost scos din bar cu poliția

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 09:31

Mijlocașul lui Bayern a chefuit cu prietenii de luni seară până marți dimineața, când totul ar fi degenerat într-un scandal. Apoi s-a prezentat în cantonamentl naționalei.

Arturo Vidal nu se dezminte. Cum ajunge acasă, în Chile, cum iese în decor. Luni seară, la Vina del Mar, și-a invitat prietenii la barul "Monticello". Și-au chefuit împreună toată noaptea! Gălăgia pe care o făceau a devenit atât de mare spre dimineață, degenerând în scandal, că a fost nevoie de intervenția poliției, care, potrivit ziarelor locale, a și pus capăt petrecerii.

La 7:00, mijlocașul lui Bayern a fost însoțit la locuința sa de bodyguarzi, iar patru ore mai târziu s-a prezentat în cantonamentul "naționalei", care întâlnește vineri Paraguay-ul, în preliminariile CM 2018.

"E adevărat că am ieșit cu amicii la Monticello. Am luat masa și apoi am plecat acasă. Ce-au făcut ei în urma mea nu știu să vă spun", a comentat Vidal la conferința de presă organizată după reunirea lotului.

Susținut și de unul dintre polițiștii prezenți la fața locului, Juan Baeza: "Nu-mi aduc aminte să-l fi văzut pe Arturo în bar la sosirea noastră acolo"

Arturo nu e la prima abatere, acesta fiind recidivist:

2007. Aflat la naționala Under 20, s-a bătut cu bodyguarzii într-un restaurant
2011. Dat afară de la lot după ce-a venit băut de la un botez
2014. Protagonist într-o încăierare petrecută la un club de noapte din Torino. Juventus l-a amendat cu 100.000 E
2015. S-a urcat băut la volanul bolidului său, un Fer­ra­ri Ita­lia 468, și a provocat un accident grav. Soția sa a fost rănită

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează