INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AS ROMA

Scandal la naționala Belgiei! Nainggolan renunță: "Cum să-l chemi pe ăla care lustruiește banca de rezervă în Franța?!"

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2017 12:43

Radja Nainggolan s-a înfuriat după ce selecționerul Belgiei nu l-a convocat, considerându-l ”ieșit din formă”, și se retrage din ”națională”.

Mijlocașul Nainggolan, 29 de ani, a întors definitiv spatele "naționalei" Belgiei! Decizia selecționerului Roberto Martínez de a nu-l chema pentru "dubla" cu Gibraltar și Grecia din preliminariile CM 2018, pe considerentul că "nu e în formă", l-a scos din minți pe mijlocașul Romei. "Renunț la reprezentativă. Nu mai pot merge înainte așa! N-are sens să mai continui", a declarat cel poreclit "Ninja" de fanii giallorossi, în interviul acordat pentru Het Nieuwsblad.

Atac la Witsel și Tielemans

"L-a convocat pe Tielemans, care lustruiește banca de rezerve la Monaco și prinde câteva minute pe etapă. Când nu avea rezultate, spunea că «Diavolii Roșii» trebuie să joace în cele mai bune campionate", a atacat Radja. Care l-a adus în discuție și pe Witsel. "Evoluează acum în China și dintr-odată detaliul acesta nu mai contează. Eu trebuie să-mi îmbunătățesc calitatea jocului? Am jucat sezonul trecut 52 de meciuri cu Roma, una din cele mai bune echipe din Serie A. Hai mai bine s-o lăsăm baltă!", a completat nervos Nainggolan.

"Dau oricând ce-am mai bun, dar există mereu ceva împotriva mea. Am 29 de ani și sunt constrâns să mă retrag din «naționala» Belgiei. De azi înainte va fi doar Roma"
Radja Nainggolan, mijlocaș Roma

28 de selecțiiare Nainggolan în "naționala" Belgiei, pentru care a marcat 6 goluri. În 2017, n-a jucat decât în două meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  26 August 2017, 21:59

Un fel de Piturca

rupert
rupert  •  26 August 2017, 20:55

Are si asta dreptate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează