INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ADVERSARI CM 2018 # POLONIA - DANEMARCA (MÂINE, 21:45, DIGI 1)

Selecționerul danezilor îl ironizează pe Daum: ”Nu poți să ieși pe teren gândindu-te că vei pierde!”

Articol de - Publicat joi, 31 august 2017 11:03

La conferința de presă, un jurnalist polonez de la Przegląd Sportowy l-a provocat pe selecționerul vikingilor, Åge Hareide. "Înaintea partidei noastre cu România, Christoph Daum ne-a mărturisit că și un egal la Varșovia ar fi un miracol pentru echipa sa. Așteptați la fel meciul cu noi?".

Norvegianul, 63 de ani, a răspuns malițios la adresa lui Daum: "Nu poți să ieși pe teren gândindu-te că vei pierde! Noi credem întotdeauna că putem învinge. Pe oricine.

Știu că Polonia e cea mai bună din grupă, dar și noi avem formație puternică. Mai ales pe teren propriu. Am pierdut în tur, însă acum nu vom fi mulțumiți nici cu o remiză. Trebuie să batem".

Hareide are o singură durere de cap: Lewandowski. "Când vine meciul împotriva lui, orice antrenor își face un plan ca să-l blocheze. Apoi, Lewandowski joacă și înscrie, indiferent la toată pregătirea defensivă a adversarilor. Are calități extraordinare". 

"Lewandowski marchează peste tot. Bundesliga, Liga Campionilor și la echipa națională. E sigur cel mai valoros atacant european"
Åge Hareide, selecționer Danemarca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
beeswax106
beeswax106  •  31 August 2017, 16:42
Postat de radu978 pe 31 August 2017, 14:56

Eu n-am inteles ca l-a ironizat pe Daum. Omu si-a spus parerea lui. A dat nea Ovi consemn pe unitate sa se traga in Daum cu toate armele. Orice zice cineva trebuie intors contra lui Daum.

Pai are dreptate. Nici danezii nu-s cine stie ce dar macar au incredere si antrenorul are incredere in echipa. La noi se lamenteaza si antrenorul si jucatorii. Trebuie un antrenor curajos care sa creada in Romania. Asta e realitatea.

radu978
radu978  •  31 August 2017, 14:56

Eu n-am inteles ca l-a ironizat pe Daum. Omu si-a spus parerea lui. A dat nea Ovi consemn pe unitate sa se traga in Daum cu toate armele. Orice zice cineva trebuie intors contra lui Daum.

valentinn10
valentinn10  •  31 August 2017, 11:36

Omul e cinstit, vorbeam de daum, daaum antrenorul de pe statele FRF...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează