INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Și presa daneză îl critică pe selecționer: ”La fel ca românii, nu ne știm sistemul, dacă vrem posesie ori contraatac”

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2017 00:00

Nu a murit nimeni la Cluj, dar nulul a lăsat în urmă două echipe rănite, cu șanse tot mai mici de a prinde și barajul și cu selecționeri sub tirul presei.

Åge Hareide e criticat de Ekstra Bladet: "Unde-i stilul nostru, care ne este identitatea? Calificarea la Mondiale e acum un vis ce atârnă de-o ață. La fel ca românii, nu știm încă în ce sistem jucăm, dacă vrem posesie ori preferăm contraatacul".

Fostul internațional William Kvist zice că "egalul în România nu e rău, deși trebuia să recuperăm 3 puncte după eșecul cu Muntenegru. Cred că ei au fost mai plictisiți decât noi. În repriza a doua am avut controlul total și am observat frustrarea românilor, pentru că nu-și mai puteau face jocul". Concluzia experților consultați de ziarul scandinav este că, pentru a spera la un loc 2 în această grupă care să nu rămână acasă, Danemarca e obligată să câștige toate cele 5 meciuri rămase!

"Ne așteptam la un meci mai bun împotriva unei Românii care nu a avut multe de arătat, în ciuda participări în vară la Euro și a avantajului terenului propriu"
BT, cotidian danez

"Să fim onești! N-avem acum niciun motiv să ne pregătim bagajele pentru Mondial, să schimbăm ruble și să ne cumpărăm ghidul pentru «Rusia lui Putin»"
Allan Olsen, editor Ekstra Bladet

7 notede 4 și trei de 2 (inclusiv Hareide) le-a acordat titularilor danezi cotidianul BT. Cel mai mult (7) a luat Schmeichel

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  28 Martie 2017, 11:08

Sunteti tot mai aproape de faliment. De fapt falimentul este singurul care va ameninta pe voi si nu altcineva. Pana si traducerile le faceti copy-paste exact cum le da google translate. Sunteti vai si-amar de voi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează