INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018

Surpriză imensă: Joachim Low se gândește să plece de pe banca Germaniei » O națională de tradiție îl vrea pe campionul mondial

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2017 10:07

Piet de Visser, unul dintre cei mai importanți scouteri batavi, foarte apropiat de federație, știe că Löw va părăsi ”naționala” Germaniei după Mondial.

Olanda are șanse minime de calificare, doar un 7-0 aproape imposibil cu Suedia o mai salvează, oferindu-i un loc la baraj. Foarte probabil, portocaliii vor rata al doilea turneu final consecutiv, după Euro 2016. O premieră după 31 de ani!

Batavii își fac planuri deja pentru viitor. Și, cum Dick Advocaat va părăsi "naționala" la sfârșitul preliminariilor, caută alt selecționer. Piet de Visser, 83 de ani, fost antrenor și important scouter din Țara Lalelelor, actual consilier al lui Roman Abramovici la Chelsea, crede că soluția cea mai bună ar fi un antrenor german. Joachim Low, ultimul campion mondial, 2014.

"Trebuie să-l numim selecționer pe Low. În trecut, nemții au învățat mult din școala olandeză, dar au adus plusul de mentalitate și rigurozitate. Iar Joachim Low este cel mai bun tehnician german", a declarat De Visser la televiziunea NOS. "Federația îl poate convinge pe Löw. Avem bani, iar numele nostru nu a dispărut, încă atrage lumea întreagă".

Este posibil? E foarte posibil! Se așteaptă ca Low să pună capăt contractului cu forul german după Mondialul din Rusia. 

3 selecționeri a avut Olanda în ultimii 3 ani: Hiddink (2014-2015), Danny Blind (2015-2017), Dick Advocaat (2017

"Dacă nu facem ceva, dacă nu acționăm rapid, vom rata și Mondialul din 2022. Ar fi și păcat, și o mare rușine" Piet de Visser, faimos scouter olandez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  09 Octombrie 2017, 14:54

Cum ba? Nationala voastra nu e de traditie? Traditia coruptiei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează