INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

Toată lumea râde de Messi » Cu ce scuză a venit după ce a înjurat un arbitru

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 10:48

Lionel Messi a fost suspendat de FIFA pentru 4 meciuri, după ce l-a înjurat pe arbitrul asistent Sandro Ricci la finalul partidei dintre Argentina şi Chile, 1-0.

Leo Messi a fost acuzat că i-a înjurat pe "fluierași", nemulțumit fiind de deciziile acestora. Argentinianul susține însă că este nevinovat.

Starul Argentinei a trimis o scrisoare oficială către FIFA în care a explicat ce s-a întâmplat în meciul cu Chile. Presa din Argentina scrie că Messi s-a apărat spunând că înjurătura nu i-a fost adresată unui arbitru, ci a fost aruncată în vânt.

"Nu l-am înjurat pe arbitru. Am spus înjurătura așa, în aer" ar fi scris Messi

 

Argentina se află pe locul 5, loc de baraj, cu 22 de puncte în 14 meciuri.  Argentinienii sunt la 2 puncte de locul 2, ocupat de Columbia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează