INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  METROSPORT

Turiști la Colosseum » Jucătorii nemți au vizitat Roma înainte de a înfrunta Italia

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Reprezentativa Germaniei și-a stabilit cartierul general la Roma.

Ieri, campionii mondiali au vizitat Colosseum-ul, unde ghid le-a fost Miroslav Klose, fostul atacant al lui Lazio, acum în stafful naționalei.

Azi, jucătorii vor fi primiți la Vatican de Papa Francisc, după care vor pleca la Milano, unde mâine întâlnesc Italia pe San Siro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  14 Noiembrie 2016, 11:03
Postat de cneius pe 14 Noiembrie 2016, 09:05

Da, Germania si Italia sint in aceasi grupa in preliminarii ???

Este un amical, dar ce sa stie jurnalisportzii astia ... macar un neuron putea sa le fileze la scribalai: ca daca se tot bate moneda ca Italia si Spania se dueleaza in aceeasi grupa, cam care ar fi probabilitatea ca si Germania sa fie tot in aceeasi grupa?!?

fibra
fibra  •  14 Noiembrie 2016, 09:16

Ce Italia-Germania? Nu sunt in aceiasi grupa.Plus ca nu mai sunt meciuri pentru C.M. pana la primavara. E MECI AMICAL simpaticilor care sunteti.

cneius
cneius  •  14 Noiembrie 2016, 09:05

Da, Germania si Italia sint in aceasi grupa in preliminarii ???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează