INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA I # TURCIA - CROAȚIA (21:45, DIGI 1)

Unul dintre marii jucătorii ai lumii sare la gâtul oficialilor FIFA: ”Ne tratează ca pe soldăței! Nu-i pasă de fotbaliști!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 09:27

Luka Modrici a sporit tensiunea unui meci cu o miză imensă. Căpitanul Croației atacă FIFA pentru modul cazon în care a gestionat situația la duelul cu Kosovo, 1-0.

"Nu i-a interesat decât să salveze partida cu Turcia de marți și nimic altceva. Ne-a tratat ca pe niște soldăței aflați la comanda lor, nu le pasă deloc de fotbaliști", zice Luka.

"Comedie, nu fotbal serios"

Mijlocașul lui Real explică motivul nemulțumirii: "Nu existau condițiile minime și arbitrul mi-a confirmat că la fel gândea. Dar ne-a pus să jucăm în piscină, am văzut momente comice, nu un fotbal serios.

Sâmbătă, în 30 de minute, ne-am chinuit pe un teren impracticabil și periculos, apoi, după ezitări și amânări, am mers să dormim cu două-trei ore mai târziu față de programul normal.

Parcă eram la armată, trezirea devreme, fuga la încălzire și meciul la o oră convenabilă celor de la FIFA. Nici nu mai contează că ne puteam accidenta!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  05 Septembrie 2017, 10:02

Luka are dreptate. Dreptatea acarului Paun. El va fi pus sub lupa si analizat, sfartecat si marginalizat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează